پاندمی کرونا، فرصتی برای نهادینه کردن همکاری نهاد های مرتبط با سلامت

| تاریخ ارسال: 1399/10/3 |
پاندمی کرونا، فرصتی برای نهادینه کردن همکاری نهاد های مرتبط با سلامت
نهادینه کردن همکاری های پایدار بین بخشی میان وزارت بهداشت، دانشگاه ها و هلال احمر فرصت مغتنمی است که پاندمی کرونا به وجود آورده و هدف آرمانی در مشارکت با هلال احمر، استفاده دراز مدت از ظرفیت این سازمان تشکل یافته داوطلبی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ بعد از ظهر سه شنبه دوم دی ۱۳۹۹، به منظور هماهنگی اجرای هرچه بهتر طرح ملی ناظران سلامت جمعیت هلال احمر، نشستی با حضور دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، شاهین فتحی؛ مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران و جمعی از معاونین این دو مجموعه برگزار شد.
در این نشست دکتر کوهپایه زاده با تقدیر از اجرای طرح ناظران سلامت جمعیت هلال احمر که در همکاری با حوزه های مربوطه در وزارت بهداشت اجرا می شود، گفت: هلال احمر به عنوان یک سازمان تشکل یافته داوطلبی، ظرفیت بزرگی برای مشارکت در حوزه های نظارتی، حمایتی و مراقبتی در سلامت جامعه دارد که تاکنون از این توان برای موارد مشابه پاندمی کرونا کمتر استفاده شده است.
وی با مغتنم دانستن این فرصت همکاری، خواستار نهادینه شدن همکاری های پایدار بین بخشی به ویژه در حوزه نظارتی در بهداشت جامعه شد.
شاهین فتحی؛ مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران، از روند اجرای طرح ناظران سلامت که از سوم آذر ماه سال جاری و در راستای تقاهم نامه بین وزارت بهداشت و جمعیت هلال احمر آغاز شده است، گزارشی ارائه کرد.
در ادامه این جلسه برای اجرای هرچه بهتر طرح ناظران سلامت و طرح شهید قاسم سلیمانی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهر تهران و شهرستان های غرب استان، بحث و تبادل نظر شد.
خبر: مجید نظامی
عکس:  نجفی

دفعات مشاهده: 310 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر