اولین کنگره کشوری دانشگاه نسل سوم در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/10/3 |
اولین کنگره کشوری دانشگاه نسل سوم در دانشگاه علوم پزشکی ایران

دانشگاههای نسل سوم کارآفرین، ارزش و ثروت آفرینند و نوآوری فنآورانه، تجاری کردن تکنولوژی دانشگاهی و ایجاد اشتغال مولد برای فارغ التحصیلان خود و جامعه را سر لوحه اهداف عملکردی خود می دهند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امروز سوم دی ۱۳۹۹ ، اولین کنگره دانشگاه نسل سوم با محورهای «ویژگی ها و شاخص ها»، «ارزیابی، چالش ها و فرصت ها»، «دانشگاه کارآفرین و خلق ارزش» و «تفکر انتقادی و اخلاق پزشکی» و با همت مرکز مشاورین جوان دانشگاه علوم پزشکی ایران کار خود را آغاز کرد.
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و رییس کنگره، در سخنانی، با تبریک هفته پژوهش و تشکر از کانون مشاوران جوان دانشگاه (مجد)، متولی برگزاری اولین کنگره دانشگاه نسل سوم، ضمن اشاره به شاخصه های دانشگاه نسل سوم، بر مشارکت دانشجویان هوشمند و مستعد در تصمیم سازی های دانشگاه تاکید کرد.
وی افزود: امروز شاهد تبلور توانمندی های دانشجویان کانون مشاوران جوان دانشگاه (مجد)، در برگزاری اولین کنگره دانشگاه نسل سوم هستیم که با فراهم کردن حضور آنان در میادین تصمیم سازی دانشگاه در قالب شرکت در شوراهای مختلف دانشگاه و خودباوری ایجاد شده می توانیم، مانند بسیاری از کشور های توسعه یافته از این انگیزه خاص و آرمان خواهی دانشجویان، به عنوان محرکی برای تحول سایر بخش ها استفاده کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: به عنوان دانشگاهی که در کنار وظایف علمی و پژوهشی، خدمات بهداشتی و درمانی هم به جامعه ارائه می کند، باید رویکرد های دانشگاه های نسل ۲ ، ۳ و ۴ را به صورت همزمان پیش ببریم و توجه به کیفیت آموزش در دانشگاه نسل ۲ و پاسخگویی اجتماعی دانشگاه نسل ۴ را در کنار مفاهیم پژوهشی و ثروت آفرینی دانشگاه نسل سوم فراموش نکنیم.
بنا بر این گزارش در ابتدای برنامه، دکتر سید بهنام الدین جامعی؛ دبیر علمی کنگره دانشگاه نسل سوم، ضمن ارائه گزارش از روند برگزاری کنگره به بیان تاریخچه ای از دانشگاه های ایران و جهان از منظر نسل های دانشگاهی پرداخت و شرایط گذار به سوی دانشگاه نسل سوم را تشریح کرد.
اولین کنگره دانشگاه نسل ۳ (ضرورت، فرصت، چالش و راهکارها) در تاریخ ۳ و ۴ دی ماه ۱۳۹۹ به صورت وبینار در سالن همایش VIP مرکز همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.
خبر: مجید نظامی

دفعات مشاهده: 485 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر