معاون آموزشی وزارت بهداشت: دانشگاه علوم پزشکی ایران پیشتار فعالیت های بین دانشگاهی

| تاریخ ارسال: 1399/10/3 |
دانشگاه علوم پزشکی ایران پیشتار فعالیت های بین دانشگاهی
معاون آموزشی وزارت بهداشت:
دانشگاه علوم پزشکی ایران پیشتار فعالیت های بین دانشگاهی
برای تسهیل حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم، تلاش می کنیم، در مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی، مفاههیم بین المللی سازی، همگرایی علوم، مرجعیت علمی، دانشگاه دغدغه مند و پاسخگو و خرد ورزی در دانشگاه ها را در قالب ساختار مفهومی توسعه و باروری دانشگاه و با اهتمام به اسناد بالا دستی نهادینه کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امروز سوم دی ماه ۱۳۹۹، دکتر علی اکبر حق دوست؛ معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سخنانی، در اولین کنگره دانشگاه نسل سوم که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد؛ به بیان تاریخچه ای از رویکرد دانشگاه های جهان به موضوع تولید ثروت و ارزش آفرینی پرداخت و گفت: وظیفه دانشگاه ها در بعد فردی تربیت دانش آموختگانی است که شهروندی شایسته، قانون مدار و ارزش آفرین باشند و از جنبه اجتماعی، باید به تعالی و ترقی جامعه کمک کنند و چرخ دنده ای شاخص در به حرکت درآوردن بقیه اجزا جامعه باشند.
وی از اصلاح مقررات، ساختار ها و تغییر محتوای آموزشی و برنامه ریزی در جهت تحقق این اهداف، به عنوان چهار محور از تلاش معاونت آموزشی وزارت بهداشت، در مقوله حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم نام برد و یادآور شد: یکی از ارکان دانشگاه نسل سوم، تولید ثروت دانش بنیان است که لازمه آن آموزش اصول کارآفرینی و مهارت آموزی به دانشجویان است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت از تغییر رویکرد در انتخاب پایان نامه های دانشجویی به عنوان نمونه ای از تغییرات اجرا شده نام برد و گفت: از این پس دانشجویان پزشکی میتوانند پایان نامه خود را تغییر دهند و مثلا با همراهی استاد خود در خانه سالمندان به مهارت آموزی بپردازند و دانشگاه ها نیز باید تفاهم نامه عملیاتی با موسسات تحقیقاتی خارج از دانشگاه داشته باشند.
دکتر حق دوست تغییر محتوای درسی و تغییر شرایط انتخاب اعضای بورد و نگاه انستیتو محور را نمونه های دیگر از تغییرات قانونی بیان کرد و افزود: باید به دنبال ادغام علمی دانشگاه های دو وزارت خانه باشیم که دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاسیس رشته دکترای هوش مصنوعی با همکاری دانشگاه صنعتی شریف، در این زمینه پیشتاز است.
وی خواستار همگرایی بیشتر بین دو وزارت خانه علوم و بهداشت و عقد تفاهم نامه با شرکتهای دانش بنیان شد و از ابلاغ آیین نامه ای برای فراهم شدن زمینه فرصت مطالعاتی بین دانشگاه های دو وزارت خانه در چند روز آینده خبر داد.
اولین کنگره کشوری دانشگاه نسل سوم با محورهای «ویژگی ها و شاخص ها»، «ارزیابی، چالش ها و فرصت ها»، «دانشگاه کارآفرین و خلق ارزش» و «تفکر انتقادی و اخلاق پزشکی» دوم و سوم دی ماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.
خبر: مجید نظامی

دفعات مشاهده: 451 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر