در بیمارستان حضرت رسول (ص) انجام شد جراحی موفق «قلب» و «سر و گردن» به صورت همزمان

| تاریخ ارسال: 1399/10/7 |
جراحی موفق «قلب» و «سر و گردن» به صورت همزمان
در بیمارستان حضرت رسول (ص) انجام شد
جراحی موفق «قلب» و «سر و گردن» به صورت همزمان
پزشکان بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) موفق به پیچیده ترین اعمال جراحی «قلب» و «سر و گردن» به صورت همزمان در بخش جراحی قلب و حنجره شدند.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اصلان احمدی؛ فوق تخصص جراحی حنجره بیمارستان رسول اکرم(ص) از انجام عمل موفقیت آمیز بیماری که درگیر تومور پیشرفته و بدخیم در ناحیه حنجره بود، خبر داد.
وی گفت: بیمار به دلیل این تومور دچار تهاجم عروقی گردنی و درگیری پوست گردن شده بود اما با انجام پیچیده ترین اعمال جراحی قلب و «سر و گردن» در حال حاضر از حال عمومی خوبی برخوردار است.
دکتر احمدی افزود: این عمل جراحی به صورت گروهی با حضور دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی؛ فوق تخصص جراحی قلب و همکاران بیهوشی دکتر مهدی وهاب و مهرداد مصباح کیایی انجام شد.
 وی با بیان اینکه تنها راه زنده ماندن بیمار برداشتن حنجره و بازسازی عروق بود، خاطر نشان کرد: اگر موفق به انجام این عمل نمی شدیم، شانسی برای باز شدن راه هوایی و تنفس بیمار وجود نداشت.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: با توجه به فراهم بودن انجام این گونه اعمال جراحی در بیمارستان حضرت رسول (ص)  آماده ارائه خدمت به این دسته از بیماران در سراسر کشور هستیم.
تنظیم: حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 435 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر