در مرحله کشوری بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت(ع) وزارت بهداشت صورت گرفت کسب ۱۰ مقام کشوری توسط افتخار آفرینان دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1399/10/7 |
کسب ۱۰ مقام کشوری توسط افتخار آفرینان دانشگاه ایران
در مرحله کشوری بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت(ع) وزارت بهداشت صورت گرفت
کسب ۱۰ مقام کشوری توسط افتخار آفرینان دانشگاه ایران
مراسم اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد وزارت بهداشت دوم دی ماه در مرکز همایش‌های بین المللی رازی با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت برگزار شد.
به گزارش مفدا ایران، مراسم اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد وزارت بهداشت دوم دی ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مرکز همایش‌های بین المللی رازی و با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت، دکتر لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، دکتر عاملی رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه ایران و دکتر شفائی خانقاه معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه میزبان برگزار شد.
در این جشنواره، اساتید، کارکنان و دانشجویان کلیه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشوردر بخش های متنوع با یکدیگر به رقابت پرداختند و شرکت کنندگان دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز توانستند ۱۰ مقام کشوری را به شرح زیر از آن خود کنند.

دفعات مشاهده: 810 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر