در نشست مشترک با فرماندهان سپاه، بسیج و امور مساجد تاکید شد نشست هم اندیشی طرح شهید سلیمانی با حضور فرماندهان سپاه و مسئولان امور مساجد

| تاریخ ارسال: 1399/10/7 |
نشست هم اندیشی طرح شهید سلیمانی با حضور فرماندهان سپاه و مسئولان امور مساجد
نشست هم اندیشی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور فرماندهان سپاه، مسئولان سازمان بسیج جامعه پزشکی و ستاد هماهنگی امور مساجد در راستای اجرای جامع برنامه محله محور شهید سلیمانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست مشترک اجرای طرح شهید سلیمانی ، هفتم دی ۱۳۹۹ گفت: قرار گرفتن در این شرایط بحرانی یک آزمون الهی است و ما هم به برکت نام ارزشمند شهید سردار سلیمانی و به عنوان تسهیل گران در این تشکل ملی و با توسعه همکاری بین بخشی تمام تلاش خود را در جبهه سلامت به کار خواهیم گرفت تا این طرح به صورت جامع اجرا شود.
وی از همکاری فرماندهان سپاه، بسیج جامعه پزشکی و ستاد هماهنگی امور مساجد در اجرای طرح شهید سلیمانی تقدیر کرد و افزود: تعامل سازمان ها برای مدیریت بیماری ها و بحران ها باید ادامه داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان این نکته که ما شاهد افزایش همدلی در اجرای این طرح بودیم، خاطر نشان کرد: حمایت از اقشار آسیب پذیر باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
بهره گیری از روش های علمی طب سنتی، توجه به مسائل معنوی و مشارکت بیشتر نهادها در مسیر اجرای کامل طرح شهید سلیمانی از دیگر موارد مطرح شده توسط ایشان در جلسه بود.
حجت الاسلام احمدرضا پرویزی؛ معاون نیروی انسانی ستاد هماهنگی امور مساجد تهران نیز در این نشست بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران جزو اولین دانشگاه های داوطلب بود که به صورت جهادی و مشتاقانه در طرح شهید سلیمانی مشارکت کرد.
وی از زحمات همکاران دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکر کرد و افزود: هر قدمی که برای حفظ جان مردم برداشته می شود بسیار ارزشمند است.
استفاده از طب سنتی در درمان کرونا، توجه به مسائل روانی، احیاء مساجد و برپایی نماز جماعت از جمله نکاتی بود که ایشان خواستار رسیدگی به آن در راستای اجرای طرح شهید سلیمانی شد.
در ادامه سردار حسینی؛ معاون فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ،  یاد و خاطره شهدای جامعه پزشکی و مدافعان سلامت را گرامی داشت و افزود: کادر بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران حداکثر استعداد و توان خود را در مقابله با کرونا به کار گرفتند.
وی با اشاره به فراوانی حوادث غیرمترقبه در کشور، تصریح کرد: قبل بروز بحران باید پیش بینی ها و پیشگیری های لازم را داشته باشیم تا درمرحله مواجهه با کمترین هزینه و بیشترین تاثیر اقدام کنیم.
سردار حسینی از هوشیاری و درایت حوزه بهداشت و درمان در اجرای طرح شهید سلیمانی تقدیر کرد و گفت: کادر درمان با انگیزه الهی، فرهنگ اسلامی و تفکر بسیجی به طور داوطلبانه و آگاهانه در خط مقدم مبارزه با کرونا تلاش می کنند.
معاون فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ اظهار کرد: هر فردی که دلسوز مردم باشد، بسیجی است، لذا باید با هم افزایی و وحدت رویه در این مقطع اقدام و به ظرفیت های بهداشتی در محلات توجه شود.
در بخشی دیگری از برنامه دکتر عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز گزارشی از میزان پیشرفت اجرای طرح شهید سلیمانی و چالش های موجود دربسیج همگانی مقابله با کرونا ارائه کرد و افزود: تعداد نیروها، پایگاهها، پیگیری های بیماران و بازدیدهای انجام شده با همکاری نیروهای سپاه پاسداران، بسیج جامعه پزشکی و ستاد هماهنگی امور مساجد افزایش یافته است و به ویژه درحیطه های حمایتی و نظارتی شاهد افزایش کمک های این مجموعه هستیم.
خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 3325 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر