محب کوثر در جمع بیمارستان های دوستدار کودک

| تاریخ ارسال: 1399/10/8 |
محب کوثر در جمع بیمارستان های دوستدار کودک
بیمارستان محب کوثر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اساس ارزیابی های انجام شده در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  به جمع بیمارستان های دوستدار کودک پیوست.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، مدیریت بیمارستان محب کوثر با تلاش مجدانه تمامی کارکنان برای دستیابی به اهداف و اجرای ۱۰ اقدام بیمارستان دوستدارکودک قدم برداشته و موفق به دریافت لوح دوستدارکودک شد.
تشکیل کمیته های بیمارستانی برنامه ترویج تغذیه با شیر  مادر، برگزاری کارگاه آموزش پزشکان، آموزش تمامی پرستاران و ماماهای بیمارستان، انجام مداخلات درمانی بدون اختلال در تغذیه شیرخواران، تجویز داروهای سازگار با شیردهی، تامین تجهیزات کمک شیردهی، اجرای قانون ترویج تغذیه با شیرمادر و رعایت کد بین المللی جانشین شونده های شیرمادر از شاخص های دریافت لوج دوستدار کودک هستند.
راه اندازی بیمارستان های دوستدارکودک یک نهضت جهانی است که توسط یونیسف و سازمان جهانی بهداشت آغاز شده. حمایت از تغذیه با شیر مادر به عنوان یک رفتار معمول در جوامع مختلف و اجرای ۱۰ اقدام برای تغذیه موفق با شیر مادر و خاتمه دادن به توزیع رایگان یا ارزان قیمت شیرمصنوعی در بیمارستان ها هدف این برنامه است.

دفعات مشاهده: 912 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر