به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی برگزار می شود آغاز یادواره یار ناب در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/10/8 |
آغاز یادواره یار ناب در دانشگاه علوم پزشکی ایران
به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی برگزار می شود
آغاز یادواره یار ناب در دانشگاه علوم پزشکی ایران
یادواره فرهنگی یار ناب به مناسبت گرامیداشت اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، زهرا آقا زاده؛ مدیر فرهنگی و فوق برنامه معاونت فرهنگی و دانشجویی از آغاز یادواره  هنری ادبی یار ناب به مناسبت گرامیداشت اولین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی در دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد.
وی گفت: یادواره فرهنگی یار ناب از ششم دی ۱۳۹۹ در دانشگاه شروع شده و دانشجویان علاقمند می توانند آثار خود را در چهار بخش (شعر، نماهنگ،نقاشی و عکاسی) تا بیست دی ماه سال جاری ارسال کنند.
آقازاده با بیان اینکه محورهای این یادواره بیشتر حول سیره رفتاری، رشادت های سردار سلیمانی و جلوه های عشق مردم به ایشان است، تصریح کرد: هدف از برگزاری این یادواره در راستای آشنایی بیشتر دانشجویان بیشتر با ارزشهای فرهنگی و جانفشانی های شهدا است.
مدیر فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه با بیان اینکه ما باید برای حفظ، ترویج و انتقال موثر ارزشهای انسانی و اخلاقی به نسل جوان از مفاهیم هنری بهره بگیریم، افزود: اطلاع رسانی برای شرکت در یادواره یار ناب از طریق انجمن های علمی، کانون های دانشجویی و شوراهای صنفی  انجام شده است.
وی در پایان گفت: امیدوارم بتوانیم رسالت خود را به خوبی ایفاء کنیم و دانشجویان بیشترین مشارکت را در این یادواره داشته باشند .
اختتامیه یادواره یار ناب همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه الزهرا (س) در پانزدهم بهمن ۱۳۹۹ برگزار می شود.

خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 3786 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر