ساخت سامانه ضد عفونی کننده ازن با تکنولوژی نانوفناوری

| تاریخ ارسال: 1399/10/9 |
ساخت سامانه ضد عفونی کننده ازن با تکنولوژی نانوفناوری
مدیر عامل شرکت دانش بنیان «نانوفناوری کیان گستر» از ساخت دستگاه تولید سامانه ضدعفونی با تکنولوژی نانوفناوری برای اولین بار خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بیتا مهروی؛ مدیر عامل شرکت نانوفناوری کیان گستر تحت پوشش مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: دستگاه تولید سامانه ضدعفونی یک دستگاه خانگی، صنعتی و بیمارستانی است که از قابلیت ضدعفونی کنندگی «ازن» در ساخت آن بهره برداری شده است.
وی با بیان اینکه ازن برای سلامتی انسان مضر است اما خاصیت ضد عفونی کنندگی قوی دارد، افزود: نوآوری این سامانه در این است که پس از اتمام ضد عفونی کردن به کمک تکنولوژی نانو، ازن به اکسیژن تبدیل شده و کوچکترین خطری برای انسان و محیط زیست ایجاد نمی کند. این دستگاه دوستدار محیط زیست، توانایی ضدعفونی کننده تمام وسایلی که به ازن حساس نباشند را دارد و دارای مجوز غذا دارو و آزمایشگاه معتمد محیط زیست نیز است.
مدیرعامل شرکت نانوفناوری کیان گستر گفت: این دستگاه در ایران و دنیا مشابه ای ندارد و در حال مذاکره با چند شرکت ایتالیایی و آلمانی برای راه اندازی خط تولید آن در اروپا هستیم.
دکتر مهروی گفت: این دستگاه از نظر هزینه بسیار مقرون به صرفه است و نیاز به هیچ ماده شوینده ندارد. همچنین حمل آسان، عدم حساسیت و ایمنی برای انسان از دیگر ویژگی های آن محسوب می شوند.
وی از حمایت دانشگاه علوم پزشکی ایران به ویژه رییس دانشگاه، معاونت غذا دارو، معاونت تحقیقات و فناوری و رییس دانشکده فناوریهای نوین پزشکی و مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکر کرد و افزود: چالش های بسیاری در مسیر فعالیت ما وجود داشت که بدون حمایت دانشگاه رفع این چالشها و ساخت دستگاه امکان پذیر نبود.
شرکت دانش بنیان دانشگاهی نانوفناوری کیان گستر در سال ۱۳۹۳ با تکیه بر دانش نانوفناوری پزشکی تاسیس شد. عمده فعالیت های این شرکت در زمینه تولید محصولات بر پایه نانوتکنولوژی، تحقیق و توسعه، انجام فعالیتهای دانش بنیان، آموزشهای نانو و کارآفرینی و مشاوره تجاری سازی است. این شرکت آمادگی مشاوره در زمینه های تجاری سازی محصولات نانوفناوری را نیز دارد.

دفعات مشاهده: 270 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر