برگزاری رژه خودرویی بزرگداشت حماسه ۹دی درشهرستان شهید پرور رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/10/10 |
برگزاری رژه خودرویی بزرگداشت حماسه ۹دی درشهرستان شهید پرور رباط کریم
به مناسبت بزرگداشت حماسه ۹دی که باحضوردکترحامد اسدی شریف مدیرعامل بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س)،حجت الاسلام و المسلمین ترابی امام جمعه و جناب سرهنگ شهیری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وجمعی ازمسئولین  از مصلای شهرستان رباط کریم انجام گردید.
در این مراسم که با اقامه نمازظهر و عصر به امامت حجت‌ الاسلام و المسلمین حاج آقای ترابی با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شد.
حجت‌الاسلام‌ و المسلمین ترابی گفت: راهپیمایی بزرگ خودرویی به مناسبت روز ۹ دی در شهرستان رباط کریم برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین ترابی امام جمعه مردمی با اشاره به در پیش بودن دهه بصیرت اظهار کرد: ۹ دی‌ماه یادآور فتنه بزرگی است که با بصیرت مردم ایران اسلامی خاموش شد.

وی افزود: مردم ایران اسلامی در این روز ثابت کردند که تلاش دشمنان برای از بین بردن نظام جمهوری اسلامی بی نتیجه است و مردم ایران بیدار هستند.
مسئول ستاد نماز جمعه شهرستان بیان کرد: همه ساله در روز ۹ دی برنامه‌های مخصوص برای گرامی داشت بصیرت مردم ایران اسلامی برگزار می‌شود اما امسال با توجه به شرایط متفاوت کشور و شیوع کرونا برنامه‌ها بیشتر حول فضای مجازی وبارعایت پروتکلهای بهداشتی است.

وی افزود: پیام های ویژه این ایام در بستر فضای مجازی منتشرشده است که با استقبال فعالان فضای مجازی روبه‌رو شده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین ترابی به برگزاری راهپیمایی بزرگ خودرویی در رباط‌کریم اشاره کرد و گفت: این مراسم ازمصلای شهرستان  آغاز و درگلزارشهداگمنام آبشناسان به مناسبت ایام فاطمیه و سالروز شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی بانثار گل، غباررویی و مدیحه سرایی با آرمانهای شهدای انقلاب و دفاع مقدس میثاق دوباره خواهیم بست.

دفعات مشاهده: 61 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر