آغاز دوره دو ساله مدیران گروه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران فصلی جدید در گروه های آموزشی با تکیه بر آموزش مجازی و نگاه فناورانه

| تاریخ ارسال: 1399/10/10 |
فصلی جدید در گروه های آموزشی با تکیه بر آموزش مجازی و نگاه فناورانه

آغاز دوره دو ساله مدیران گروه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران
فصلی جدید در گروه های آموزشی با تکیه بر آموزش مجازی و نگاه فناورانه
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع مدیران گروه های آموزشی علوم پایه و بالینی دانشکده پزشکی بر کیفیت آموزش های مجازی، نگاه فناورانه، راه اندازی دوره های بین المللی و توسعه اخلاق حرفه ای تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده سه شنبه نهم دی ۱۳۹۹ در جمع مدیران گروه های علوم پایه و بالینی دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر حمایت کامل از گروه های آموزشی اظهار کرد: وظایف مدیران گروه در قوانین و آیین نامه ها آمده و نیازی به گفتن مجدد نیست ولی چند موضوع در شرایطی که امروز قرار گرفتیم، باید مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: شاید پیش از این همه گیری کووید ۱۹ به آموزش مجازی به عنوان یک موضوع فانتزی فکر می کردیم اما امروز باید آموزش مجازی را جدی بگیریم و بر کیفیت آنها نظارت کامل داشته باشیم تا کیفیت آموزش ها به گونه ای باشد تا تضمین کننده انتقال دانش به دانشجویان باشد.
دکتر کوهپایه زاده تاکید کرد: همکاری با مراکز تحقیقاتی، رشد و شتاب دهنده باید همواره مورد توجه مدیران گروه باشد؛ هسته های فناور در گروه های آموزشی شکل بگیرند و برای ورود به مسیرهای فناورانه، برنامه داشت.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایران در بسیاری از رشته ها در رتبه های اول تا سوم کشوری قرار دارد، تاکید کرد: کشوری که در تحریم است امید به گروه آموزشی و مراکز تحقیقاتی برای پیشرفت دارد. بنابراین باید از فرصتها به خصوص در حوزه فناوری استفاده کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه با اشاره به اهمیت تعامل گروه های علوم پایه و بالینی، گفت: واقعیت این است بدون خرد جمعی و تعامل بین گروه ها در دانشکده پزشکی و همچنین با سایر حوزه های دانشگاه هیچ کاری به نتیجه نخواهد رسید. بنابراین باید برای هم افزایی بیشتر، تلاش کنیم.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به فعالیت بیش از هزار نفر هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: مدیران گروه بخواهند تا اساتید برای رتبه علمی خود تلاش بیشتری انجام دهند تا زمینه برای افزایش اعتبار دانشگاه بیش از پیش فراهم شود.
وی همچنین به اهمیت توسعه ارتباطات بین المللی برای توسعه دانش در سطح منطقه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دوره های آموزشی در چهار رشته مامایی، پرستاری، طب اورژانس و بهداشت دهان و دندان برای کشورهای منطقه طراحی شده اما باید گروه های آموزشی برای کسب سهم بیشتری از ارائه آموزش های بین المللی تلاش کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایان به حرکت کند برای رسیدن به استقرار کامل اخلاق حرفه ای اشاره کرد و گفت: باید برای جبران این نقص بیش از این برنامه ریزی و تلاش کنیم.
تهیه و تنظیم: حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 580 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر