رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت عنوان کرد : دانشگاه علوم پزشکی ایران پیشرو در اجرای پروژه های حوزه سالمندی

| تاریخ ارسال: 1399/10/14 |
دانشگاه علوم پزشکی ایران پیشرو در اجرای پروژه های حوزه سالمندی
رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت عنوان کرد :
دانشگاه علوم پزشکی ایران پیشرو در اجرای پروژه های حوزه سالمندی
رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی ایران را همکارترین دانشگاه با محوریت پاسخگویی اجتماعی در حوزه سالمندی معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه بررسی اجرای پروژه های مشترک وزارت بهداشت و دانشگاه علوم  پزشکی ایران با موضوع سلامت سالمندی، روز شنبه سیزدهم دی ۱۳۹۹ برگزار شد .
دکتر محسن شتی؛ رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران همکارترین دانشگاه در راستای انجام برنامه های سالمندی است.
دکتر شتی بیان کرد: همکاری ارزشمند اعضای هیئت علمی و نگاه مقام عالی ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران قابل تقدیر است؛ با نگاه ویژه و حساسیتی که در این دانشگاه وجود دارد، پروژه های بسیار عالی در حوزه سالمندی در دست پیگیری می باشد.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران توانسته در حوزه پاسخگویی به نیازهای سالمندان پیشرو باشد.
رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: در بحث برنامه های مختلف مرتبط با سالمندان از اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور استفاده می کنیم تا بتوانند در سیاستگذاری و برنامه ریزی پروژه ها ما را یاری رسانند، در واقع دانشگاه‌ها بازوهای علمی اداره سلامت سالمندان هستند.
دکتر شتی اظهار کرد: پروژه های ارزشمندی با موضوع سلامت سالمندی در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز شده است و از اولین و مهمترین آنها می توان به پروژه دانشگاه سالمندی ( سومین نسل سنی ) اشاره کرد که با حمایت دکتر کوهپایه زاده به عنوان پروژه ریاست دانشگاه مطرح شده است .
وی گفت: با کمک اساتید سالمند شناسی قدم های خوبی در این پروژه برداشته شده و به سمت بومی سازی و طراحی ساختار اجرایی مناسب در حرکت است.
دکتر محسن شتی تصریح کرد: پروژه نظام ثبت موارد سقوط سالمندان یکی دیگر از برنامه های در دست اقدام دانشگاه علوم  پزشکی ایران است که با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و دانشگاه یزد اجرا می شود.
وی از پیگیری دو برنامه در دانشگاه علوم پزشکی ایران با موضوع بازنگری کوریکولوم های  آموزشی پزشکی عمومی و گروه فیزیوتراپی با محوریت سالمندی خبر داد و افزود: یک پروژه ارزشمند دیگر هم تحت عنوان پیمایش رفتاری سالمندان در اپیدمی کرونا با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ایران در حال اجرا است .
در پایان  ایشان ضمن  تشکر از توجه دانشگاه علوم پزشکی ایران به موضوع سلامت سالمندی ابراز داشت: امیدوارم این همکاری های مشترک بیش از گذشته ادامه یابد.
خبر :ره نورد

دفعات مشاهده: 380 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر