رونمای از سردیس حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه ایران علوم پزشکی ایران سردار سلیمانی یک مکتب بود

| تاریخ ارسال: 1399/10/14 |
سردار سلیمانی یک مکتب بود
رونمای از سردیس حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه ایران علوم پزشکی ایران
سردار سلیمانی یک مکتب بود
سردیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در کنار مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران شنبه سیزدهم دی ۱۳۹۹ در این مراسم از حاج قاسم به عنوان یک ثروت ملی یاد کرد و گفت: سردار سلیمانی ناجوانمردانه به شهادت رسید؛ هر چند که خود در آرزوی شهادت بود و شاید انتهایی غیر از شهادت برای ایشان قابل تصور نبود.
وی افزود: حاج قاسم سلیمانی در زمان حیات برکات ارزشمندی برای کشور و منطقه داشت و با شهادت نیز پیام های ارزشمندی به یادگار گذاشت.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری، اظهار کرد: ما سردار سلیمانی را به عنوان یک مکتب می شناسیم. مکتبی که مریدان بسیاری به ویژه در جمع جوانان دارد.
وی با بیان اینکه یاد سردار سلیمانی در قلب ها جای دارد، گفت: ما نیز در دانشگاه علوم پزشکی ایران این روز خاص را گرامی می داریم وامروز از سردیس این شهید بزرگوار که نماد آزادی خواهی و ایثار است، در کنار مقبره شهدای گمنام رونمایی می کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایان خاطر نشان کرد: امیدوارم همواره پیرو سلوک حاج قاسم باشیم و با شناسایی مسیر درست برای تعالی روح و در نهایت خدایی شدن تلاش کنیم.
در ادامه مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمود عیسوی؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: رمز و راز اینکه مردم این چنین از لحاظ عاطفی با این شهید بزرگوار پیوند دارند، چیست؟ چرا مردم از هر قشری این چنین به شهید سلیمانی عرض ارادت می کنند و خواستار انتقام ایشان هستند؟ آیا اگر انتقام گرفته شود داغ مردم فروکش خواهد کرد؟ با این عمقی که شخصیت شهید سلیمانی در دل مردم نفوذ پیدا کرده حتی با انتقام هم بعید می دانم.
وی افزود: نمونه اش در یک سطح عالی تر حضرت اباعبدالله حسین است که تقریبا  ۱۴۰۰سال از شهادت ایشان گذشته و بسیاری از یزیدان دوران آمده اند و رفتند و به جزای اعمال خودشان رسیدند. اما همچنان داغ دل مردم نسبت به شهادت حضرت عبدالله حسین(ع) در صحرای کربلا تازه است. بنابراین حتما یک رمزی باید اینجا وجود داشته باشد که این چنین است.
دکتر عیسوی خاطر نشان کرد: امنیتی را که حاج قاسم نه فقط برای ایران بلکه برای کل منطقه به دست آورد، چیز کمی نیست که این نتیجه ایمان قوی، اخلاص و فهم بالای این شهید از تحولات پیرامونی است.
وی مهم ترین ویژگی حاج قاسم را حضور در میدان های مختلف در کنار همرزمانش دانست و افزود: حق داریم به عنوان یک ملت به چنین فردی افتخار کنیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایران بصیرت، عقلانیت، ایمان و شجاعت و مهربانی را از ویژگی شخصیتی شهید سلیمانی برشمرد و خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری که بحث مکتب سلیمانی را مطرح کرد، صرفا برای تجلیل از شخصیت او نبود بلکه هدف عمومی کردن ارزش هایی است که از شهید سلیمانی می شناسیم.

دفعات مشاهده: 480 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر