اهدای لوح دوستدار کودک به بیمارستان فوق تخصصی تریتا

| تاریخ ارسال: 1399/10/15 |
اهدای لوح دوستدار کودک به بیمارستان فوق تخصصی تریتا
بیمارستان فوق تخصصی تریتا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اساس ارزیابی های انجام شده در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  به جمع بیمارستان های دوستدار کودک پیوست.
به گزارش روابط عمویم معاونت بهداشت، شنبه سیزدهم دی ماه  ۱۳۹۹ لوح دوستدار کودک  به بیمارستان فوق تخصصی تریتا اهدا شد.
لوح دوستدارکودک توسط فریبا فلاح زاده و شکوفه حیدری کارشناسان برنامه ترویج تغذیه با شیرمادر معاونت های بهداشت و درمان و در حضور مدیران ارشد، تحویل مسوولان بیمارستان شد.
اهمیت تغذیه مطلوب شیرخواران و کودکان خردسال برای بقاء رشد و تکامل آنان به خوبی شناخته شده و به عنوان یک موضوع مهم بهداشت عمومی در طول دهه های گذشته پذیرفته شده است. تغذیه انحصاری با شیرمادر برای ۶ ماه اول عمر فوائد بی نظیر شیرمادر را به شیرخواران و مادران اعطاء می کند. شروع به موقع غذاهای کمکی مناسب، کافی و سالم از پایان ۶ ماهگی به رفع کمبودهای رژیم غذایی و تامین نیازهای شیرخواران در این سن کمک نموده و تداوم تغذیه با شیرمادر در دوسال اول عمر، سلامت جسمی و روانی شیرخواران و مادران را به ارمغان می آورد.
از اواسط دهه ۱۹۸۰ محققین به این نتیجه رسیدند رمز موفقیت مادر در شیردهی آن است که مقررات حاکم بر زایشگاه ها و بخش های نگهداری از نوزادان باید به گونه ای تغییر کند که با روند طبیعی تولید، ترشح و رساندن شیرمادر به نوزاد و خصوصیات فیزیولوژیک او مطابقت داشته باشد.
بدین لحاظ کارشناسان سازمان های بین المللی یعنی سازمان جهانی بهداشت و یونیسف به همراه صاحب نظران و محققین و سازمان های مطلع و علاقمند کشورهای مختلف در سال ۱۹۸۹ مشترکاً اعلامیه ای را منتشر کردند و خواستار اجرای اقدامات ۱۰ گانه در کلیه مراکز بیمارستانی و زایشگاه ها شدند تا امر تغذیه باشیرمادر "حفظ، حمایت و ترویج" شود.
 اجرای اقدامات ده گانهاساس ایجاد بیمارستان های دوستدارکودک می باشد و مراکزی که مراقبت های دوران بارداری، زایمان و بعد زایمان مادران و مراقبت از نوزادان را عهده دارند باید این اقدامات را انجام دهند.

دفعات مشاهده: 317 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر