• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

وبینار اشتراک داده های پژوهشی با پلت فرم  Mendeley Data

| تاریخ ارسال: 1399/10/15 |
وبینار اشتراک داده های پژوهشی با پلت فرم  Mendeley Data
 به اطلاع می رساند دوره آموزشی استاندارد سازی، ذخیره سازی و اشتراک داده های پژوهشی با پلت فرم Mendeley Data، به پیشنهاد مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و با حضور نماینده رسمی ناشر الزویر در ایران (شرکت مهندسی فرآیدا)، سه شنبه  بیست و سوم دی ماه  از ساعت ۱۶ الی ۱۸ به صورت غیر حضوری و در سطح ملی برگزار خواهد شد.
در این وبینار درباره ضرورت وجود مخازن داده‌های پژوهش، توصیه‌های سیستم‌ها و انجمن‌های مرتبط با داده‌های علمی صحبت می‌شود و سپس به فعالیت‌های الزویر در این زمینه از جمله استانداردسازی‌های مرتبط، مقالات و ژورنال‌ها به ویژه عناصر تحقیق، مخازن داده‌های پژوهشی و ابزارهای توسعه داده شده جهت اتصال و ارتباط آنها به مقالات پرداخته می‌شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در وبینار به آدرس https://mim.bums.ac.ir مراجعه کنید.

دفعات مشاهده: 207 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر