• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

ثبت نام دانشجویان پزشکی جدیدالورود نیمسال دوم پردیس بین الملل ۱۳۹۹

| تاریخ ارسال: 1399/10/15 |
ثبت نام دانشجویان پزشکی جدیدالورود نیمسال دوم پردیس بین الملل ۱۳۹۹
 زمان ثبت نام دانشجویان پزشکی جدیدالورود نیمسال دوم پردیس بین الملل ۱۳۹۹ اعلام شد.
ضمن خوشامد گویی به دانشجویان پزشکی پردیس بین الملل ورودی نیمسال دوم ۱۳۹۹ به اطلاع میرساند جهت اطلاع از برنامه هفتگی و کد دروس جهت انتخاب واحد اینجا کلیک کنید.
 زمان ثبت نام:  از روز شنبه ۲۷ دی ماه لغایت چهارشنبه یکم بهمن ماه ۱۳۹۹
جهت واریز شهریه و انتخاب واحد به سیستم آموزشی سما مراجعه کنید.
کد کاربری: شماره دانشجویی
رمز عبور: کد ملی (شماره شناسنامه)
خواهشمند است بعد از ورود به سیستم اموزشی سما ابتدا قسمت راهنمای سیستم را جهت انتخاب واحد و پرداخت شهریه مطالعه کنید. لازم به ذکر است بعد از پرداخت شهریه بصورت انلاین سیستم جهت انتخاب واحد هر فرد فعال می شود.
در مراحل بعدی در صورت بروز مشکل در انتخاب واحد خود می توانید با شماره ۸۶۷۰۳۳۵۶ در روزهای شنبه ۲۷ دی ماه و دوشنبه ۲۹ دیماه تماس بگیرید.

دفعات مشاهده: 286 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر