• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

کارگاه مجازی فرآیند آموزش به بیمار

| تاریخ ارسال: 1399/10/15 |
کارگاه مجازی فرآیند آموزش به بیمار
 کارگاه مجازی فرآیند آموزش به بیمار ۲۷ دی ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۸ الی ۱۱دارای ۳ امتیاز بازآموزی برگزار می شود.
گروه های هدف:
 فارغ التحصیلان مقاطع، پرستاری کارشناسی، کارشناسی ارشد،  پرستاری توانبخشی، پرستاری سالمندی، پرستاری مراقبت های ویژه، پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان، پرستاری نظامی، پرستاری اورژانس، پرستاری داخلی – جراحی، پرستاری سلامت جامعه، پرستاری کودکان، روان پرستاری.
 محورهای مورد توجه:
بررسی نیازها آموزشی بیماران/ خانواده ها آمادگی ( موقعیت روانی، مرحله سازگاری بلوغ احساسی...)، تمایل و توانایی یادگیری
برنامه ریزی آموزشی _ انتخاب روشهای آموزشی و انتخاب ابزار آموزشی و برنامه ریزی و اجرا
ارزشیابی آموزش بیمار
مستند کردن آموزش بیمار: چگونگی ثبت و تهیه گزارش از آموزش به بیمار
جهت ثبت نام: در برنامه های آموزش مداوم به سایت http://www.ircme.ir مراجعه نمایید.
شماره تلفن: ۴۳۶۵۱۷۰۶
آدرس محل برگزاری: لینک جلسه در سایت آموزش مداوم قسمت مشخصات برنامه/ توضیحات اجرایی بارگذاری خواهد شد.
جلسه از طریق برنامهBig Blue Button  برگزار می شود.
برای استفاده از بیگ بلو باتن، نیازی به نصب نرم افزار خاصی بر روی کامپیوتر، موبایل و تبلت نیست،
فقط کافی‌ است لینک کارگاه را در قسمت آدرس مرورگر(Firefox, chrome, …) وارد کنید، نام و نام خانوادگی خود را به طور کامل وارد کرده و وارد کلاس شوید.
توجه:
برای صدور گواهی کارگاه رعایت  موارد زیر الزامی می باشد:
وارد کردن نام و نام خانوادگی به طور کامل جهت ورود به وبینار.
داشتن حضور مداوم از ابتدا تا انتهای وبینار (حضور افراد در وبینار توسط کارشناس مربوطه چک می شود).
شرکت در آزمون پایانی تا ۴۸ ساعت پس از پایان برنامه و کسب نمره قبولی.
تکمیل فرم ارزشیابی پس از اتمام وبینار.

دفعات مشاهده: 491 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر