دکتر سعید صفری سرپرست بیمارستان فیروزگر شد

| تاریخ ارسال: 1399/10/15 |
دکتر سعید صفری سرپرست بیمارستان فیروزگر شد
 تجلیل از دکتر فرهاد زمانی؛ مدیرعامل سابق فیروزگر
دکتر سعید صفری با حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی فیروزگر منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران یکشنبه چهاردهم دی ماه ۱۳۹۹، دکتر سعید صفری را به عنوان سرپرست مدیریت عامل مرکز آموزشی درمانی فیروزگر و جایگزین دکتر فرهاد زمانی معرفی کرد.
دکتر کوهپایه زاده در این ابلاغ گفت: امید است با استفاده از ظرفیتهای قابل توجه آن مرکز، بکارگیری خرد جمعی و جلب مشارکت اعضای هیات علمی و کارکنان خدوم آن واحد، ضمن بهره مندی از روش‌های نوین مدیریت، رعایت عدالت و تقوی الهی در جهت ارائه خدمات مطلوب به بیماران نیازمند، توسعه کمی و کیفی آموزش و پژوهش‌های بالینی و نیز تولید محصولات دانش بنیان در تحقق اهداف عالیه دانشگاه  در حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم موفق و موید باشید.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین در نامه ای جداگانه از تلاش های دکتر فرهاد زمانی در زمان تصدی مدیریت بیمارستان فیروزگر تشکر کرد و خاطر نشان کرد: یقیناً مساعی بی شائبه جنابعالی در طی سالیان متمادی به عنوان ریاست مرکز آموزشی درمانی فیروزگر نقش به سزایی در توسعه و پیشرفت همه جانبه آن مرکز ایفا کرده است.
وی افزود: به همین جهت و به پاس خدمات ارزشمندتان برخود لازم می‌دانم تشکر و قدردانی صمیمانه خود را ابراز کرده و توفیق روزافزونتان در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و نقش‌آفرینی در روند توسعه و تعالی فعالیت‌های دانشگاهی را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دفعات مشاهده: 1269 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر