ارتقاء سطح سلامت جامعه؛ مهمترین رسالت شرکت فناور پایا ژن

| تاریخ ارسال: 1399/10/16 |
ارتقاء سطح سلامت جامعه؛ مهمترین رسالت شرکت فناور پایا ژن
رسالت شرکت فناور پایاژن بر ارتقاء سطح سلامت جامعه، بهره گیری از تکنولوژی های نوین و نیروی انسانی متخصص تعریف شده، در همین راستا گفتگویی با دکتر محمود براتی؛ عضو هیئت علمی گروه بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس هیئت مدیره شرکت فناوری سلامت پایا ژن انجام گرفته است.
دکتر براتی در این گفتگو اظهار کرد: شرکت فناوری سلامت پایاژن در سال ۱۳۹۷ توسط جمعی از متخصصین حوزه الکترونیک، سلامت و اقتصاد با هدف طراحی و توسعه سیستم ها و دستگاه های سلامت محور تاسیس  شد.
 وی با باین اینکه رسالت شرکت با بهره گیری از علوم و تکنولوژی های نوین، نیروی انسانی متخصص و مجرب بر ارتقاء سطح سلامت متمرکز است، افزود: تلفیق فناوری ها و علوم روز دنیا با صنعت سلامت به منظور افزایش سطح سلامت در جامعه به عنوان چشم انداز شرکت تعریف شده است.
دکتر براتی گفت: حوزه فعالیت ما در دو بخش تجهیزات پزشکی و کیت های تشخیصی طبی و مواد مصرفی آزمایشگاهی است.
وی ادامه داد: فعالیت دیگر شرکت، تعمیرات تجهیزات و دستگاه های حوزه تشخیص است و اهم فعالیت های شرکت شامل طراحی، ساخت و واردات محصولات با کاربری در حوزه صنایع پزشکی، آزمایشگاهی و دارویی، ارائه خدمات و مشاوره در حوزه های الکترونیک و مکانیک، برگزاری دوره های آموزشی در حوزه علوم سلامت محور و حمایت از طرح ها و پروژه های نوپا در راستای فعالیت های شرکت با هدف برقراری ارتباط بین حوزه های آکادمیک و حوزه های عملیاتی هستند.
مدیر عامل شرکت فناوری سلامت پایا ژن افزود: محصولات تولیدی ما شامل شعله هوشمند
((Smart Flame  برای ایجاد فضای  استریل و کول باکس در حوزه انجام تست های PCR است .
دکتر براتی خاطر نشان کرد: با توجه به وسعت کم شرکت پایا ژن باید در بخش بازار یابی و فروش تلاش بیشتری کنیم.
وی با بیان این نکته که شرکت پایا ژن به عنوان واحد فناور برتر در روز پژوهش معرفی شد، افزود: طراحی و تولید دستگاه PCR  از برنامه های در دست اقدام است که طی ماه های آینده، استاندارد های لازم را کسب خواهیم کرد.
عضو هیئت علمی گروه بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید به انجام پژوهش های کاربردی و محصول محور تصریح کرد: دوره خام فروشی تمام شده و برای دست یافتن به توسعه اقتصادی دانشگاه ها راهی جز حرکت در مسیر دانشگاه های نسل سوم و توجه بیشتر به شرکت های دانش بنیان ندارند.
دکتر محمود براتی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران از معدود دانشگاه های کشور است که عزم خود را جزم کرده و به صورت منسجم در مسیر نوآوری و کارآفرینی در حرکت است.
خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 244 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر