مجله مدیریت سلامت در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس نمایه شد

| تاریخ ارسال: 1399/10/17 |
مجله مدیریت سلامت در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس نمایه شد
مجله علمی پژوهشی «مدیریت سلامت» وابسته به دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس نمایه شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اسکوپوس یکی از نمایه‌های استنادی معتبر است که اطلاعات محصولات حدود ۵هزار ناشر علمی را از سراسر جهان در خود جای داده‌ و اطلاعات ۱۶ هزار و پانصد مجله علمی پژوهشی را در خود نمایه کرده ‌است.
مجله «مدیریت سلامت» با هدف ارتقاء علمی دانش پژوهان حوزه های مدیریت و اطلاع‌رسانی سلامت و به عنوان مجرایی رسمی برای ارتباطات علمی بین پژوهشگران از راه انتشار تازه ترین یافته های این حوزه ها در قالب فصلنامه و به زبان فارسی از سال ۱۳۷۵ منتشر می‌شود.
در این فصلنامه، مقالات در قالب های پژوهشی، مروری ، مقاله کوتاه، نامه به سردبیر و نقد (کتاب یا مقاله) پذیرفته می‌شود. این مجله مقالات دریافتی را در شاخه های مدیریت خدمات بهداشتی‌ و درمانی (سیاستگذاری سلامت، سلامت در بلایا و فوریت ها، ارزیابی فن آوری سلامت)، مدیریت اطلاعات بهداشتی و درمانی (انفورماتیک پزشکی، فن آوری اطلاعات سلامت، مدارک پزشکی)، اقتصاد سلامت و کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی مورد بررسی قرار می دهد.
مجله مدیریت سلامت پیش از این در پایگاه های اطلاعاتی راهنمای مجلات با دسترسی آزاد  (DOAJ)، گوگل اسکالر(Google Scholar)، بانک اطلاعات نشریات کشور (Scientific Information Database (SID))، پایگاه استنادی کشورهای جهان اسلام  (Islamic World Science Citation Center (ISC))، مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی(Magiran)، ایندکس کوپرنیکوس (Index Copernicus)، ایندکس مدیکوس سازمان بهداشت جهانی منطقه مدیترانه شرقی  (IMEMR)و  نظام نمایه سازی بین المللی علوم حیات(CABI) ثبت شده بود.
جهت دسترسی به درگاه مجله مدیریت سلامت اینجا کلیک کنید.

دفعات مشاهده: 431 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر