با حضور جمعی از خیران سلامت؛ افتتاح دفتر ویژه خیرین و سازمانهای مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/10/18 |
افتتاح دفتر ویژه خیرین و سازمانهای مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکی ایران
با حضور جمعی از خیران سلامت؛
 دفتر ویژه خیرین و سازمانهای مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
خیرین به عنوان دلسوز ترین حامیان سلامت، با تجربه و دانش خود در زمینه های مختلف، علاوه بر حمایت مالی،در تصمیم سازی برای موضوعات کلان دانشگاه نیز مشارکت دارند و تعیین دفتری در کنار دفتر ریاست دانشگاه برای حضور پر رنگ خیران و سازمانهای مردم نهاد، بیان کننده نقش مهم و تاثیر گذار آنان است.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، چهارشنبه هفدهم دی ماه ۱۳۹۹، آیین افتتاح دفتر ویژه خیرین و سازمانهای مردم نهاد، با حضور صمیمی جمعی از خیران سلامت استان تهران برگزار شد و دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به تاریخچه شکل گیری این دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران از اساس، مبتنی بر وقف و مشارکت خیران بوده و برخی دانشکده ها و بیشتر بیمارستانهای وابسته به این دانشگاه، یادگار خیرین گرانقدر و مزین به نام آنهاست.
دکتر کوهپایه زاده با تشکر از همت و همکاری مردم و برنامه ریزی و تلاش مسئولان و همکاران، برای کاهش شیوع کرونا اضافه کرد: امروز هم باید از فرصت توجه مردم و مسئولان به موضوع بهداشت و سلامت در دوران شیوع کرونا برای جلب خیرین و ارتقا زیرساخت ها استفاده کنیم.
وی با اعلام خبر مشارکت این دانشگاه با موسسه سرم سازی رازی، برای کارآزمایی بالینی واکسن کرونای تولیدی این موسسه و تبیین ضرورت سرعت و حفظ زنجیره سرد در مرحله واکسیناسیون عمومی کشور؛ خواستار مشارکت خیران برای تامین خودروهای حمل واکسن شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به فرسودگی زیرساختها و تجهیزات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه گفت: با توجه به اینکه اکثر بیمارستانهای ما بالای ۴۰ سال عمر دارند؛ بر اساس نظر کارشناسان،هیچ کدام مقاومت کافی را در برابر وقوع زلزله احتمالی ندارند و ضروریست با مشارکت فعالانه خیران علاوه بر ۴ بیمارستان در حال ساخت دانشگاه علوم پزشکی ایران،کار ساخت مراکز بهداشتی و درمانی جدید نیز در استان پیگیری شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، گریزی هم به مشکلات پیش روی دانشگاه های علوم پزشکی کشور زد و گفت: با توجه به تورم و هزینه هایی که کرونا بر بخش بهداشت و درمان ما تحمیل می کند، سالانه ۲۰۰ میلیار تومان کسر بودجه داریم در حالی که وظیفه مادر هر شرایطی، پاسخگویی به نیازهای آموزشی و پژوهشی دانشجویان و خدمات بهداشتی و درمانی جامعه است و دانشجویان ما هم در راستای آشنایی با پاسخگویی و مسئولیت اجتماعی خود، امروز در عرصه های بهداشت و درمان حضور دارند.
خیران سلامت استان تهران: امروز اولویت کشور موضوع سلامت است
در ادامه تعدادی از خیران سلامت حاضر در جلسه، با تاکید بر اینکه موضوع سلامت به عنوان مهمترین اولویت این روزهای کشور است، به بیان دیدگاه ها و تجربیات خود در جذب خیرین و حل و رفع کمبود ها و مشکلات مراکز بهداشتی و درمانی پرداختند.
سیدابراهیم میرخانی خواهان تسهیل امور اداری مرتبط با مشارکت خیران و جلب اعتماد آنان، از طریق تهیه و ارائه گزارش اقدامات انجام گرفته، شد.
هاشم سلیمی آشتیانی دیگر خیر سلامت هم از سی سال سابقه خیر خود در بیمارستانهای وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران و عرق خود به این دانشگاه گفت و خواهان همراهی بیشتر بیمه ها و شرکت های دارویی، حل مشکلات اتباع خارجی ساکن در کشور و انعقاد قرار داد رسمی همکاری با خیرین شد.
وی دانشگاه ایران را اولین دانشگاهی دانست که دفتر ویژه ای برای حضور و مشارکت خیران پیش بینی کرده است.
دکتر صلاح الدین دلشاد گزارشی از حمایت خیرین از کودکان دارای ناهنجاری های مادرزادی در کشور ارائه کرد و خواستار تاسیس دفتری در بیمارستانها برای استقرار و ارتباط خیرین به مددجویان شد.
ضرورت احصاء نیاز های بیمارستانها و مراکز درمانی به صورت تفکیک شده برای ساماندهی کمک های خیرین دغدغه محمد اله دادی بود.
علی اصغر رسولی با تاکید بر لزوم اقناع افکار عمومی و همکاری همگانی، از تصمیم مجامع خیریه کشور برای راه اندازی بانک اطلاعات خیرین، به منظور هم اندیشی و هماهنگی انجام امور خیریه خبر داد.
هوشنگ ادهمی هم از آمادگی موسسه های خیریه حمایت از بیماران سرطانی، برای همکاری در امر واکسیناسیون این بیماران سخن گفت.
لازم به ذکر است دانشگاه علوم پزشکی ایران، به عنوان دومین دانشگاه از نظر جمعیت تحت پوشش در کشور، دارای ۱۷بیمارستان دولتی با ۳ هزار و ۳۰۰ تخت دولتی و تحت پوشش داشتن بزرگترین مجموعه بیمارستان های خصوصی با ۷ هزار تخت؛ خدمات بهداشتی و درمانی ۵ میلیون و ۳۵۰ هزار نفر را در ۵ شهرستان کم برخوردار با فشردگی جمعیتی بالا و ۷ منطقه شهرداری تهران، بر عهده دارد.
خبر: مجید نظامی
عکس: مجید گرامی

دفعات مشاهده: 465 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر