| تاریخ ارسال: 1399/10/20 |
نخستین فراخوان جذب ایده ها، محصولات و پایان نامه های فناورانه
در حوزه علوم اعصاب و شناختی
نخستین فراخوان جذب ایده ها، محصولات و پایان نامه های فناورانه در حوزه علوم اعصاب و شناختی زیر نظر یک مرکز دانشگاهی با هدف شناسایی، جذب و حمایت از تجاری سازی ایده های نوآورانه و فناورانه و زمینه سازی برای استفاده از ظرفیت های پزشکی، علوم پایه و مهندسی  داخل کشور و به منظور  ایجاد رقابت جهت ورود تیم ها و شرکت های فناور به حوزه دانش علوم اعصاب توسط مرکز رشد علوم اعصاب و شناختی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.
حوزه های مورد پذیرش:
  • سلولی و مولکولی
  • توانبخشی و بهبود عملکرد
  • رابط مغز و رایانه
  • هوش مصنوعی و رباتیک
  • تصویر برداری
  • اپلیکیشن و سامانه های کاربردی جهت سهولت در امور بیماران عصبی
قالب های مورد پذیرش :
  • ایده های نوین و کاربردی
  • اختراعات و ابتکارات
  • پایان نامه ها و پروژه هایی که منجر به ایجاد محصول یا خدماتی کاربردی و با ارزش شوند.
مزایا و خدمات :
  • ایجاد فرصتی مناسب برای ایده های منتخب جهت آشنایی و مشارکت در فضای اشتراکی کسب و کار
  • امکان حمایت مستقیم جهت عرضه به مراکز بیمارستانی و درمانی
  • امکان مشاوره با متخصصین و درمانگران با تجربه
  • امکان دسترسی و استفاده از خدمات کلینیکی و آزمایشگاهی
  • بهره مندی از آموزش های حرفه ای و منتورینگ
  • تجاری سازی و برندینگ
  • سرمایه گذاری
مهلت ثبت ایده: ۲۵ ام بهمن ۱۳۹۹

دفعات مشاهده: 452 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر