راه اندازی سایت شبکه علوم اعصاب و شناختی دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1399/10/20 |
راه اندازی سایت شبکه علوم اعصاب و شناختی دانشگاه ایران
 سایت شبکه علوم اعصاب و شناختی دانشگاه علوم پزشکی ایران به نشانی https://neuronet.iums.ac.ir  راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد تقی جغتایی؛ مسئول برنامه جامع علوم اعصاب و شناختی دانشگاه علوم پزشکی ایران هدف از راه اندازی سایت شبکه علوم اعصاب و شناختی را ایجاد ارتباط موثر بین تمامی واحدهای مرتبط در این حوزه دانست.
وی افزود: برقراری ارتباط سازنده بین محققین این حوزه، تعریف پروژه های بین رشته ای، تولید دانش بنیان و کاربردی درقلمرو مغز و شناخت، توسعه دوره های دراز مدت و کوتاه مدت، توسعه فناوری های مرتبط با علوم و فناوری های شناختی، ترویج و انتشار دانش تولید شده برای دانشجویان در مقاطع مختلف، صاحب نظران و عموم مردم، کمک به کابرد دانش تولید شده در مراکز درمانی و بهداشتی و ایجاد مرکز رشد و فن بازار مرتبط با فناوری های مغز و شناخت از اهداف راه اندازی این شبکه بین رشته ای در دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
رئیس دانشکده فن آوری های نوین پزشکی در انتها گفت: امید است شبکه علوم اعصاب وشناختی دانشگاه بتواند متناسب با سیاست های کلان علم و فناوری، نقشه جامع علمی کشور و امکانات دانشگاه، در تحقق رسالت خود گام های موثر و ارزشمندی بردارد.
امروزه حوزه های بین رشته ای و استفاده کاربردی از آن از اهداف تمامی دانشگاه های نسل سوم است و از طرفی علوم اعصاب و شناختی از حوزه های بین رشته ای تاثیرگذار در حوزه سلامت بوده و موجب افزایش رفاه اجتماعی آحاد جامعه می شود.
 دانشگاه علوم پزشکی ایران امکانات بالقوه ای از لحاظ زیر ساخت و نیروی انسانی در این قلمرو دارد، ایجاد ارتباط سازنده بین اساتید و دانشجویان این حوزه در دانشگاه با ظرفیت بخش خصوصی، شرکت های دانش بنیان، صندوق های حمایت از فناروی ها، موسسات سرمایه گذار و مراکز بین الملل از اهداف راه اندازی این پایگاه علمی است.

دفعات مشاهده: 320 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر