در سی و ششمین جلسه شورای دانشگاه مطرح شد: تدوین نقشه جامع علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/10/20 |
تدوین نقشه جامع علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران
در سی و ششمین جلسه شورای دانشگاه مطرح شد:
تدوین نقشه جامع علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در سی و ششمین جلسه شورا بر تدوین نقشه چهار ساله جامع علمی ۱۴۰۴-۱۴۰۰ تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: سی و ششمین جلسه شورا با حضور رئیس دانشگاه، معاونین، روسای دانشکده ها و سایر اعضاء شنبه بیستم دی ۱۳۹۹ برگزار شد.
دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این جلسه از زحمات مدافعان سلامت تقدیر و عنوان کرد: طرح محله محورشهید سلیمانی مبنایی برای افزایش همگرایی و تعامل بین بخشی در راستای ارتقاءمدیریت سلامت به شمار می رود.
وی افزود: نقشه جامع علمی دانشگاه برای سال ۱۴۰۴-۱۴۰۰ باید تدوین شود و این رسالت به معنای آن است که برنامه های استراتژیک نباید منوط به افراد باشد بلکه با خرد جمعی پیگیری شود.
دکتر کوهپایه زاده با تاکید بر تصویب نقشه علمی دانشگاه تصریح کرد: موضوع دیگر که باید مورد توجه قرار گیرد، بحث جانشین پروری است؛ لذا دانشگاه باید انرژی بیشتری در این زمینه بگذارد.
وی از مشارکت دانشگاه علوم پزشکی ایران با موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در پروژه ملی و بین المللی کووید۱۹ خبر داد و افزود: امید است این افتخار ملی زمینه همکاری های بیشتر در آینده را فراهم آورد.
دکتر کوهپایه زاده اظهار کرد: دانشگاه بستری است برای بهره گیری از الگوهای موفق دنیا، تولید محتوا و محصولاتی که نیازهای جامعه را برطرف کند، لذا به منظور پاسخگویی اجتماعی باید به سمت دانشگاه های نسل نو حرکت کرد.
تشکیل جلسات مدون علمی ماهیانه با گروه های آموزشی، ایجاد تسهیلات برای بهره برداری از زیر ساخت های فناوری در دانشگاه، افزایش تعامل دانشگاه و صنعت، بررسی پرونده های تخلفات اداری در قالب طرح HSR از دیگر موارد مطرح شده توسط ایشان در این جلسه بود.
در ادامه دکتر مهدی مقتدایی؛ معاون بین الملل دانشگاه گزارشی ازبرنامه  جامع آموزش مجازی و جذب دانشجوی بین المللی، رتبه بندی و برنامه ارتقاء دانشگاه ارائه داد و افزود: یکی از مهمترین شاخصهای دانشگاه های نسل سوم ، ارتباطات بین المللی است.
به گفته وی ایجاد شعبه دانشگاه علوم پزشکی ایران در بغداد عراق و همکاری جهت راه اندازی رشته های علوم پزشکی در دانشگاه بصره از اهم  فعالیت های در دست اقدام معاونت بین الملل است.
سپس دکتر عباس متولیان؛ معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه،  گزارشی از عملکرد پژوهشی و فناوری در پنج سال اخیر و پاندمی کرونا بیان کرد و افزود: توسعه فضای فیزیکی مرکز رشد، کسب رتبه سوم دانشگاه در حوزه پزوهش ، ارائه ۱۰۴۴ طرح مصوب تحقیقاتی و ۲۵۵ طرح کووید-۱۹، حضور ۷۷ عضو هیئت علمی پژوهشی و انجام ۴۸۸۶ ارزیابی وضعیت سلامت کارکنان در مرکز کوهورت از مهمترین اقدامات انجام شده در این معاونت بوده است.
در ادامه جلسه دکتر مهدی نصر اصفهانی؛ رییس هیات تجدید نظر تخلفات اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص روند پرونده های تخلفات اداری اعضای هیئت علمی و بررسی آماری در دانشکده ها توضیح داد.
 ارائه گزارش برگزاری اولین کنگره کشوری دانشگاه نسل سوم توسط دکتر پور عطاء؛ دبیر کانون مشاوران جوان ریاست دانشگاه از دیگر بخشهای سی و ششمین جلسه شورای دانشگاه بود.
در پایان تندیس اولین کنگره کشوری دانشگاه نسل سوم توسط دکتر پور عطاء به دکتر کوهپایه زاده تقدیم شد.
خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 534 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر