در تفاهم نامه همکاری دانشگاه ایران و شرکت دامداران مطرح شد توسعه محصولات فراسودمند و پژوهش در حوزه میکروبیولوژی لبنیات

| تاریخ ارسال: 1399/10/21 |
توسعه محصولات فراسودمند و پژوهش در حوزه میکروبیولوژی لبنیات
در تفاهم نامه همکاری دانشگاه ایران و شرکت دامداران مطرح شد
توسعه محصولات فراسودمند و پژوهش در حوزه میکروبیولوژی لبنیات
دانشگاه علوم پزشکی ایران و شرکت فرآورده های لبنی دامداران به منظور ایجاد زمینه همکاری های علمی، تحقیقاتی و صنعتی تفاهم نامه امضاء کردند. توسعه محصولات فراسودمند و پژوهش در حوزه میکروبیولوژی لبنیات از بندهای مهم این تفاهم نامه است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و مهندس تیموری؛ مدیر عامل شرکت فرآورده های لبنی دامداران شنبه بیستم دی ماه ۱۳۹۹ تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.
دکتر جلیل کوهپایه زاده در نشست امضای این تفاهم نامه از شرکت دامداران به عنوان یکی از مجموعه های موفق در حوزه تولیدات محصولات لبنی یاد کرد و گفت: دانشگاهی که نتواند فارغ التحصیلان خود را در کنار صنایع مرتبط با سلامت قرار دهد یعنی رسالت اجتماعی را انجام نداده است.
وی با اشاره به اهمیت ارتباط اعضای هیات علمی و دانشجویان با صنعت، افزود: ما در دانشگاه علوم پزشکی ایران تلاش می کنیم، با ایجاد زمینه تعامل با صنعتگران و تولیدکنندگان به ارتقا کمی و کیفی محصولات مرتبط با سلامت جامعه کمک شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: امیدوارم تفاهم نامه با شرکت دامداران سرآغاز حرکتی نو در حوزه ارتباط با صنعت باشد و به دور از ساختارهای اداری، بلکه به عنوان شرکای راهبردی در راستای تامین سلامت جامعه گام برداریم.
مهندس تیموری؛ مدیر عامل شرکت فرآورده های لبنی دامداران نیز در این نشست با ابراز خرسندی از امضای این تفاهم نامه، اظهار کرد: امیدواریم این تفاهم نامه به قراردادهای عملیاتی نقش آفرین در حوزه سلامت مردم منتهی شود.
وی افزود: در این تفاهم نامه به دنبال آن هستیم که علاوه بر نگاه نظارتی که در مفاهیم سازمانی شرکت دامداران پذیرفته شده، شاهد ارائه ایده ها و نگاه های نو از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای ارتقا کیفیت محصولات تولیدی این شرکت باشیم.
بنا بر این گزارش طراحی و اجرای برنامه های پژوهشی و کاربردی مشترک به منظور تبدیل ایده ها یا اقدامات آزمایشی یا تحقیقاتی در استفاده از پتانسیل های تغذیه ای در توسعه محصولات فراسودمند و آزمون های بالینی مرتبط و نیز انجام امور پژوهشی در حوزه میکروبیولوژی لبنیات از مهم ترین بندهای تفاهم نامه همکاری شرکت دامداران و دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
طراحی و اجرای کارگاه ها و دوره های آموزشی تخصصی و همایش های علمی و کاربردی مشترک، تبادل اطلاعات علمی و پژوهشی بین اعضای هیأت علمی دو مجموعه، هدایت پایان نامه های دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیازهای دو طرف و جذب فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی ایران در رشته های مرتبط با صنایع غذای ، همکاری در تدوین و تالیف اسناد و مدارک علمی، استفاده از امکانات مرکز رشد، شتاب دهنده پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در پروژه های مشترک استفاده از خدمات آزمایشگاهی دانشگاه در فرآیند آنالیز، تولید و تحقیقات توسط شرکت و استفاده از امکانات دانشگاه در زمینه پایش سلامت کارکنان و پروژه های سلامت محیط و کار بهداشت حرفه ای، ایمنی محیط کار و محیط زیست سایر بندهای این تفاهم نامه را تشکیل می دهند.
در این تفاهم نامه دکتر علیرضا حبیبی به عنوان نماینده دانشگاه علوم پزشکی ایران و  دکتر جودکی به عنوان نماینده شرکت فرآورده های لبنی دامداران انتخاب شدند.

دفعات مشاهده: 347 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر