اهدای لوح دوستدار کودک به بیمارستان عرفان نیایش

| تاریخ ارسال: 1399/10/21 |
اهدای لوح دوستدار کودک به بیمارستان عرفان نیایش
بیمارستان فوق تخصصی عرفان نیایش در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اساس ارزیابی های انجام شده در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  به جمع بیمارستان های دوستدار کودک پیوست.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، شنبه بیستم دی ماه  ۱۳۹۹ لوح دوستدار کودک به بیمارستان عرفان نیایش اهدا شد.
تمامی بیمارستان هایی که بخش زایمان و نوزادان و یا کودکان دارند، برای تبدیل شدن به بیمارستان دوستدارکودک و دریافت لوح مخصوص باید سه مرحله را پشت سر بگذرانند. ابتدا مسئولان بیمارستان و کارکنان بخش های زایمان و نوزادان یک ارزیابی داخلی(خود ارزیابی) با استفاده از فرم های مربوطه انجام می دهند تا دریابند چه تعداد از اقدامات ده گانه در آن مجموعه انجام می شود و چه نواقصی موجود است.
سپس سعی می کنند کمبودها و نواقص را برطرف کرده و آنگاه آمادگی خود را برای تبدیل شدن به بیمارستان دوستدارکودک به دانشگاه و واحدهای ذیربط اعلام و از آنها می خواهند کارشناسان مربوطه را برای بازدید به بیمارستان اعزام می کنند. چنانچه بازدید کنندگان با در نظر گرفتن ضوابط و دستورالعمل های داده شده، بیمارستان را واجد شرایط دیدند، فرم خود آزمایی بیمارستان را به دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت منعکس کرده و و درخواست می کنند که بیمارستان یادشده را ارزیابی کنند.
درصورت تایید دوستدارکودک بودن بیمارستان، لوح دوستدارکودک به مسئولان بیمارستان تحویل می شود تا در معرض دید همگان قرار گیرد.
داشتن این لوح افتخاری است برای مسوولان و کارکنان بیمارستان ها که آنها را موظف می کند به تعهد خود برای اجرای ده اقدام عمل کرده و در برابر وزارت بهداشت و خانواده ها پاسخگو باشند و رضایت آنها را جلب کنند و بدین ترتیب در هزینه های بیمارستان نیز با اجرای طرح، صرفه جویی کنند.
پس از اعطای لوح به بیمارستان، پایش دوره ای توسط خود بیمارستان و ارزیابی مجدد عملکرد کارکنان توسط ستاد بهداشت خانواده در دانشگاه مربوطه و نظارت و بازدید به طور تصادفی توسط کارشناسان دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس انجام خواهد شد که ضامن تداوم حسن اجرای برنامه در بیمارستان باشد.
بیمارستان فوق تخصصی عرفان نیایش بعد از دو سال تلاش بی وقفه و طی مراحل بالا موفق به دریافت لوح دوستدارکودک شد.

دفعات مشاهده: 418 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر