دوره دانش افزایی استادان با اقتصاد سیاسی برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1399/10/22 |
دوره دانش افزایی استادان با اقتصاد سیاسی برگزار شد
دوره دانش افزایی استادان با موضوع اقتصاد سیاسی  با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر ساسان شاه ویشی کارشناس و تحلیلگر مسائل اقتصادی ۱۶و۱۷ دی ماه۹۹ در مرکز همایش های رازی دانشگاه به مدت ۸ساعت برگزار شد.
به گزارش دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه؛ در این دوره که با نظر سنجی از شرکت کنندگان قبل از برنامه سوالات متعددی مطرح شده بود به موضوعات مهمی از اقتصاد و سیاست در ایران و جهان پرداخته شد از جمله محورهای مورد بحث شامل تعریف اقتصاد سیاسی، تاثیر اقتصاد و سیاست بر یکدیگر ، اثرات ارتباطات و موضع گیریهای سیاسی حکومت بر اقتصاد ایران، اقتصاد شرطی شده با عوامل و حوادث خارجی و سوالاتی نظیر نقاط قوت اقتصاد ایران که در رسانه ها و تبلیغات انعکاس داده نمیشود؟ از لحاظ تفکر و جریان سیاسی چه دیدگاهی مسئول وضعیت فعلی اقتصاد ایران است؟ چرا وضع اقتصادی ایران چنین است؟ آینده اقتصاد ایران چگونه خواهد بود، در ادامه به برخی موضوعات روز ازجمله FATF، بودجه، تکثر و تنوع تفکرات اقتصادی لیبرال در ایران، مفاسد اقتصادی و راههای شکل گیری و نیز راهکارهای تقویت اقتصاد ایران و ... نیز پرداخته شد.
لازم به ذکر است که در این برنامه، گفتگو و مشارکت بین کارشناس مدعو و شرکت کنندگان برای تبادل نظر و پاسخگویی به سوالات جریان داشت.  این دوره یکصدمین دوره دانش افزایی استادان این دانشگاه به شمار می آید.

دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر