انتصاب دکتر میترا زراتی به عنوان مدیر دوره عالی MPH دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/10/22 |
انتصاب دکتر میترا زراتی به عنوان مدیر دوره عالی MPH دانشگاه

انتصاب دکتر میترا زراتی به عنوان مدیر دوره عالی MPH   دانشگاه
مدیر دوره عالی MPH   دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران برای دو سال آینده منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در حکمی دکتر میترا زراتی را به مدت دو سال به عنوان مدیر دوره عالی MPH   دانشگاه معرفی کرد.
دکتر جلیل کوهیایه زاده در این ابلاغ تلاش برای انسجام و افزایش همکاری و هم افزایی فعالیت هفت گانه اعضای گروه، در الویت قراردادن طرح های پژوهشی به صورت مشارکت با سایر گروه های علوم پایه و بالینی، هدایت فعالیت های گروه در جهت تعامل و همکاری با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی داخل و خارج از کشور و همچنین سازمانها و نهادهای ذی ربط کشوری و بین المللی و همچنین انجام پژوهشهای کاربردی و بین رشته ای و ایجادکننده ارزش و محصول دانش بنیان را از وظایف مدیر دوره عالی MPH برشمرده و تاکید کرده: در این گروه آموزشی باید برای تحقق اهداف دانشگاه در راستای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و تعالی علمی، پژوهشی و اخلاقی گروه با مشارکت سایر اعضاء توجه ویژه شود.
بنا بر این ابلاغ مدیر دوره عالی MPH   موظف شده، ظرف مدت یک ماه نقشه راه گروه را به صورت کوتاه، میان و بلند مدت به معاونت آموزشی دانشگاه ارائه کند.

دفعات مشاهده: 830 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر