انتصاب مجدد مدیران گروه آموزشی هوشبری و پرستاری داخلی و جراحی

| تاریخ ارسال: 1399/10/22 |
انتصاب مجدد مدیران گروه آموزشی هوشبری و پرستاری داخلی و جراحی
مدیران گروه آموزشی هوشبری و پرستاری داخلی و جراحی برای دو سال آینده ابقاء شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در حکمی دکتر آلیس خاچیان را بعنوان مدیر گروه آموزشی پرستاری داخلی و جراحی دانشگاه و دکتر شهنام صدیق معروفی را به عنوان مدیر گروه آموزشی هوشبری به مدت دو سال منصوب کرد.
دکتر جلیل کوهیایه زاده در این ابلاغ تلاش برای انسجام و افزایش همکاری و هم افزایی فعالیت هفت گانه اعضای گروه، در الویت قراردادن طرح های پژوهشی به صورت مشارکت با سایر گروه های علوم پایه و بالینی، هدایت فعالیت های گروه در جهت تعامل و همکاری با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی داخل و خارج از کشور و همچنین سازمانها و نهادهای ذی ربط کشوری و بین المللی و همچنین انجام پژوهشهای کاربردی و بین رشته ای و ایجادکننده ارزش و محصول دانش بنیان را از وظایف این مدیران گروه آموزشی برشمرده و تاکید کرده: در این گروه آموزشی باید برای تحقق اهداف دانشگاه در راستای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و تعالی علمی، پژوهشی و اخلاقی گروه با مشارکت سایر اعضاء توجه ویژه شود.
بنا بر این ابلاغ مدیران گروه آموزشی موظف شده، ظرف مدت یک ماه نقشه راه گروه را به صورت کوتاه، میان و بلند مدت به معاونت آموزشی دانشگاه ارائه کند.

دفعات مشاهده: 145 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر