معاون دانشگاه علوم پزشکی ایران: بیماریابی با اجرای طرح شهید سلیمانی شتاب گرفت

| تاریخ ارسال: 1399/10/23 |
بیماریابی با اجرای طرح شهید سلیمانی شتاب گرفت
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایران:
بیماریابی با اجرای طرح شهید سلیمانی شتاب گرفت
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، به روند افزایشی بیماریابی کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: طرح شهید قاسم سلیمانی در این موضوع نقش مهمی داشته و سبب شتاب گرفتن این برنامه شده است.
دکتر بابک عشرتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا با اشاره به اینکه بیماریابی در مناطق تحت پوشش این دانشگاه افزایش یافته است، افزود: تعداد پیگیری برای بیماریابی حدود ۲ هزار مورد بود که این تعداد به حدود ۹ هزار مورد در روز رسیده است.
وی از مردم تقاضا کرد که با شبکه های بهداشت برای شناسایی به موقع افراد در تماس با فرد مبتلا همکاری بهتری کنند تا از شیوع بیشتر بیماری جلوگیری شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، به کاهش روند بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا اشاره کرد و گفت: هرچند مداخلاتی مانند اعمال محدودیت و رعایت توصیه های بهداشتی در این روند کاهشی نقش دارند اما طرح شهید سلیمانی در این زمینه هم نقش بسزایی داشته است.
عشرتی تاکید کرد که همه عوامل دست به دست دادند تا شاهد روند کاهشی بیماری در کشور باشیم. بیماریابی از خانواده فرد مبتلا به کرونا در این مناطق به طور کامل انجام می شود و از سایر افراد در تماس با فرد بیمار هم در دستور کار قرار گرفته است. به نظر می رسد که هفته آینده تعداد تست های ما بیشتر شود تا این موضوع کامل تر اجرا شود.
طرح شهید قاسم سلیمانی با همکاری بسیج و وزارت بهداشت از اول آذر ماه در کشور به اجرا درآمد که شناسایی به موقع بیماران کرونایی و افراد در تماس با آنان و قرنطینه سازی مناسب از مهمترین اهداف این طرح است.
همچنان پایبند به رعایت پروتکل‌ها باشیم
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مردم توصیه کرد که همچنان به رعایت پروتکل های بهداشتی پایبند باشند و روند کاهشی سبب ساده انگاری به این بیماری نشود.
وی اظهار داشت: مردم همچنان باید به ۳ اصل مهم شستن مرتب دست ها، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری فیزیکی وفادار باشند و آنها را به دقت رعایت کنند.
وی ادامه داد: دورهمی ها که عامل مهمی در انتشار بیماری کرونا است باید از حضور در آن به شدت خودداری کرد.
عشرتی افزود: تا جایی که ممکن است در مکان های شلوغ حضور پیدا نکنیم و از ترددهای غیرضروری در این مکان ها خودداری کنیم.
روند کاهشی مرگ کرونایی
وی بیان داشت: تعداد بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور و نیز مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران  رو به کاهش است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مردم باید همچنان توصیه های بهداشتی را رعایت کنند تا هم روند کاهشی ادامه یابد و هم از بروز پیک های بعدی جلوگیری شود.

دفعات مشاهده: 2086 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر