معاون بین الملل دانشگاه ایران عنوان کرد: توسعه ارتباطات بین المللی یکی از مهمترین شاخص های دانشگاه نسل سوم

| تاریخ ارسال: 1399/10/23 |
توسعه ارتباطات بین المللی یکی از مهمترین شاخص های دانشگاه نسل سوم
معاون بین الملل دانشگاه ایران عنوان کرد:
توسعه ارتباطات بین المللی یکی از مهمترین شاخص های دانشگاه نسل سوم
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: ارتباطات و تعاملات بین المللی یکی از مهمترین شاخص‌های دانشگاه نسل سوم است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر مهدی مقتدایی؛ معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران در سی وششمین جلسه شورا از افزایش جذب دانشجوی خارجی خبر داد و بر توسعه ارتباطات بین المللی تاکید کرد.
دکتر مقتدایی گفت: در معاونت بین الملل بستر مناسب برای توسعه آموزش مجازی دانشجویان فراهم شده و به منظور جذب دانشجوی خارجی و تولید محتوا به زبان های مختلف، برنامه ریزی شده است.
معاون بین الملل دانشگاه خاطرنشان کرد: به منظور تهیه و تولید محتواهای با کیفیت و ارائه آموزش مجازی، تفاهم نامه همکاری با دانشگاه  خوارزمی امضاء شده است.
وی افزود: طراحی و تدوین برنامه اموزش مجازی مقاطع کاردانی (بهداشت کار دهان و دندان، پرستاری، مامایی و اورژانس پیش بیمارستانی)  انجام شده و از بهمن ماه سال جاری در این چهار دوره، جذب دانشجوی خارجی خواهیم داشت.
دکتر مقتدایی تصریح کرد: دو برنامه بین المللی در دست اقدام داریم که شامل ایجاد شعبه دانشگاه علوم پزشکی ایران در بغداد با پیشنهاد موسسه دکتر عادل المهدی؛نخست وزیر اسبق عراق و با همکاری رایزن فرهنگی ایران در عراق انجام می شود و اقدام دیگر هم همکاری با دانشگاه بصره برای برگزاری دوره های مشترک و راه اندازی رشته های داروسازی، دندان پزشکی و پزشکی است.
وی در خصوص اخذ مجوزهای بین المللی گفت: در خرداد ماه ۱۳۹۹ موافقت قطعی دانشکده داروسازی را کسب کردیم. همچنین در آذر ۱۳۹۹ هم موفق به دریافت مجوز برگزاری دوره  MBBS و پذیرش ۲۰ دانشجوی دندان پزشکی برای بهمن ماه سال جاری شدیم.
دکتر مقتدایی با بیان این نکته که با همکاری شرکت های معتبر  توانستیم  در زمینه جذب دانشجویان غیر ایرانی و برگزاری دوره های آموزش مجازی بین المللی در سال به آمار خوبی برسیم، افزود: تعداد دانشجویان بین الملل از حدود ۲۰ نفر در سال به حدود ۳۰۰ نفر در سال ۹۹ افزایش داشته است.
معاون بین الملل دانشگاه گفت: در مبحث گردشگری سلامت هم با  وزیر گردشگری و میراث فرهنگی تعاملات خوبی انجام گرفته و یکی از برنامه های در دست اقدام، همکاری آژانس های فعال در حوزه جذب بیماران بین المللی و ارجاع به بیمارستان‌های دارای مجوز IPD است.
وی افزود: بهبود رتبه دانشگاه در سطح بین المللی یکی از اولین اهداف ما به شمار می رود و تمام تلاش ما هم این است که با کمک گروه های آموزشی و پژوهشی بتوانیم این جایگاه را ارتقاء بخشیم.
دکتر مقتدایی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران  در رتبه بندی ISC جهان اسلام  سال ۲۰۲۰ میلادی  در بین ۲۴۸ دانشگاه از کشور اسلامی، رتبه ۵۲ و در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور ایران، جایگاه هفتم را کسب کرد. در رتبه بندی تایمز نیز رتبه ۵۵ جهانی و اول خاورمیانه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
 وی افزود:در رتبه بندی شانگهای  (Shanghai Subject rankings) در Clinical Medicine  رتبه ۴۰۱ تا ۵۰۰ و  Public Health  رتبه ۳۰۰ الی ۴۰۰   و Nursing   ۲۰۱ الی ۳۰۰ به دست آوردیم.
 خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 465 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر