در نشست مشترک با قرارگاه خاتم الانبیاء مطرح شد: بررسی وضعیت پروژه بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی روانپزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/10/23 |
بررسی وضعیت پروژه بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی روانپزشکی ایران
در نشست مشترک با قرارگاه خاتم الانبیاء مطرح شد:
بررسی وضعیت پروژه بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی روانپزشکی ایران
نشست مشترک مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران و قرارگاه خاتم الانبیاء به منظور بررسی وضعیت پروژه ساخت بیمارستان سیصد تختخوابی روانپزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست مشترکی با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران و قرارگاه خاتم الانبیاء، سه شنبه بیست و سوم دی ۱۳۹۹ برگزار و فرآیند تکمیل پروژه ساخت بیمارستان سیصد تختخوابی روانپزشکی ایران بررسی و پیرامون مباحث تنظیم قرارداد، تامین منابع مالی لازم، برآورد هزینه و همچنین تفاهم نامه مشترک با وزارت بهداشت و شرکای راهبردی بحث و تبادل نظر شد.
دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این نشست ساخت بیمارستان سیصد تختخوابی روانپزشکی ایران را یک پروژه ملی معرفی کرد و افزود: این مرکز با زیر بنای بیش از ۲۵ هزار متر مربع و با همکاری قرارگاه خاتم احداث می شود که با پیشرفت ۳۰ درصدی در حال پیگیری است.
وی بیان کرد: به منظور بهره برداری حداکثری از این پروژه، بخشی از بیمارستان برای ارائه خدمات جنرال در نظر گرفته شده است.
در پایان جلسه مقرر شد به منظور تسریع امور در فرآیند تکمیل پروژه، متن قرارداد مشترک تنظیم شود.
خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 627 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر