عمل تومور مغزی بیمار ۷۰ ساله در بیمارستان رباط کریم انجام شد

عمل تومور مغزی بیمار ۷۰ ساله در بیمارستان رباط کریم انجام شد
در بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) رباط کریم انجام شد
 عمل موفقیت آمیز تومور مغزی یک بیمار هفتاد ساله
عمل موفقیت آمیز تومور مغز بیمار هفتاد ساله در بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) رباط کریم انجام شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) رباط کریم ، دکتر حامد اسدی شریف؛ مدیر عامل این بیمارستان از موفقیت آمیز بودن عمل تومور مغز یک بیمار ۷۰ ساله رباط کریمی خبر داد و گفت: بیمار این بیمار از حدود سه ماه قبل به دنبال ضعف اندام های تحتانی به مراکز درمانی مختلفی مراجعه کرده بود اما درمانش به تعویق افتاده بود.
وی افزود: بیمار با سابقه تشنج و ضعف شدید اندام  تحتانی به بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) رباط کریم مراجعه کرد و پس از بررسی های به عمل آمده، مشخص شد، تومور مغزی در قسمت حرکتی سمت چپ مغز قرار دارد که نسبت به گرافی های قبلی اندازه تومور بزرگتر شده و در صورت انجام ندادن یا به تعویق انداختن عمل عوارض جبران ناپذیری مانند تشنج، فلج اندام ها و در نهایت حالت کما برای بیمار ایجاد می کرد.
دکتر اسدی شریف خاطرنشان کرد: این عمل نادر با تشخیص صحیح دکتر طاهری؛ جراح مغز و اعصاب با موفقیت در بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) رباط کریم انجام شد و بیمار در حال حاضر در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان بستری و حال عمومی او خوب است.

دفعات مشاهده: 943 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر