آغاز فصل جدید همکاری های بانک رفاه با دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/10/24 |
آغاز فصل جدید همکاری های بانک رفاه با دانشگاه علوم پزشکی ایران
تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و بانک سلامت محور رفاه به امضاء رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در راستای هم افزایی و اشاعه همکاری ها، تفاهم نامه مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و بانک رفاه کارگران سه شنبه،بیست و سوم دی ۱۳۹۹، امضاء شد.
دکتر اسماعیل لله گانی؛ مدیر عامل بانک رفاه در این نشست از زحمات کادر درمان و عزم و اراده کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران تقدیر کرد و افزود: در بانک سلامت محور رفاه، بستر مناسب برای توسعه ارائه خدمات الکترونیک فراهم شده است؛ دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای ظرفیت بسیار بالایی است و به عنوان شریک استراتژیک بانک رفاه محسوب می شود.
دکتر لله گانی اظهار کرد: ما تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا رضایتمندی دانشگاه علوم پزشکی ایران را فراهم آوریم و با نگاه همدلی، خدمات لازم را پوشش دهیم.
در ادامه دکترجلیل کوهپایه زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: این نشست فرصتی برای تجدید میثاق با بانک های پیشرو در حوزه نظام سلامت است .
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: بانک رفاه در سالیان گذشته خدمات خوبی در سطح دانشگاه ارائه داده است.
وی افزود : وجود انگیزه های خوب ، فرصت های متبحرانه و مدیریت هوشمند این مجموعه ره آورد خوبی به همراه دارد و انشالله با قدرت و تلاش بیشتر، شاهد یک همکاری و تجربه متفاوت باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ابراز داشت: امیدوارم با نگاه اجتماعی که در بانک رفاه وجود دارد بتوانیم از جوانان کشور در نظام سلامت حمایت کنیم.
ایشان با اشاره به شرایط دوران کرونا و ارائه خدمات مدافعان سلامت ، افزود: نظام بانک داری در این مدت با پویایی بیشتر به ایفای نقش پرداخته است.
دکتر کوهپایه زاده در بخشی دیگر از بیانات خود به نقش بانک رفاه جهت توسعه خدمات الکترونیک در حوزه فناوری و دیجیتال هلث اشاره کرد و افزود: ما دارای نقاط مشترک بسیاری هستیم تا بتوانیم با کمک یکدیگر پروژه های  مشترک در حوزه سلامت را اجرا کنیم و پاسخگوی نیاز مردم جامعه باشیم.
 در ادامه ضمن بررسی مفاد تفاهم نامه قبلی ، موارد تکمیلی در تفاهم نامه جدید مطرح شد که از مهمترین بندهای آن می توان به طرح رفاه کالا، امید رفاه، باشگاه مشتریان ،احداث کیوسک های بیمارستانی،پذیرش و ترخیص الکترونیک، خرید تجهیزات پزشکی ، توسعه همکاری در زمینه آموزش های مجازی ، استارت آپ ها ، مرکز شتابدهنده دیجیتال هلث، سوق سرویس های مالی بانک رفاه  و ارائه تسهیلات با نرخ سود مناسب اشاره داشت.
در پایان تفاهم نامه همکاری دوجانبه امضاء و محصول نوآورانه شرکت دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی ایران به مدیر عامل بانک رفاه کارگران تقدیم شد.
خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 825 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر