مدیر عامل بانک رفاه: دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشگاهی معتبر و دارای کادر مجرب است

| تاریخ ارسال: 1399/10/24 |
دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشگاهی معتبر و دارای کادر مجرب است
مدیر عامل بانک رفاه:
دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشگاهی معتبر و دارای کادر مجرب است
 مدیر عامل بانک رفاه عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران یکی از دانشگاه های بزرگ ، معتبر و دارای کادر مجرب می باشد که خدمات رسانی شایسته ای به ویژه در دوران کرونا داشته است.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیل لله گانی؛ مدیر عامل بانک رفاه، دانشگاه علوم پزشکی ایران را  به عنوان یک دانشگاه بزرگ و معتبر معرفی کرد و افزود: با توجه به گستره حوزه فعالیت این دانشگاه در تهران و  شهرستانهای تابعه استان، خدمات شایسته ای توسط کادر مجرب آن به ویژه در زمان کرونا ارائه شده است که جای تقدیر دارد.
دکتر لله گانی ضمن اعلام آمادگی اظهار کرد: تعامل بین دو مجموعه بانک رفاه و دانشگاه علوم پزشکی ایران را به فال نیک می گیرم؛ انشالله با رویکرد مثبتی که وجود دارد این همکاری ها توسعه یابد.
ایشان با بیان این نکته که بانک رفاه به عنوان یک بانک سلامت محور همواره توجه خاصی به حوزه سلامت داشته است ، افزود : تمام تلاش خود را در راستای رفع مشکلات بیمارستانی، خرید تجهیزات مورد نیاز و سرویس دهی به کادر درمان به کار خواهیم گرفت.
مدیر عامل بانک رفاه در خصوص امضای تفاهم نامه مشترک با دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: در این تفاهم نامه بانک موظف به انجام مفادی از جمله ارائه خدمات الکترونیک، لیزینگ تجهیزات بیمارستانی، تامین منابع مورد نیاز دانشگاه برای احداث مراکز مورد نیاز از طریق ماده ۲۶ می باشد و در مقابل هم بخشی از حسابهای دانشگاه علوم پزشکی ایران به بانک رفاه منتقل شود.
دکتر لله گانی در پایان از زحمات مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران قدردانی و خاطر نشان کرد:  امیدوارم این مشارکت ره آورد خوبی را به همراه داشته باشد و سطح خدمات رسانی به مردم ارتقاء یابد.
  به منظور امضای تفاهم نامه همکاری ، نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران و بانک رفاه کارگران در تاریخ بیست و سوم دی ۱۳۹۹ برگزار شد.
 مصاحبه : ره نورد

دفعات مشاهده: 701 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر