فراخوان طراحی لوگو مرکز تحقیقات سلول های بنیادی و طب بازساختی

| تاریخ ارسال: 1399/10/27 |
فراخوان طراحی لوگو مرکز تحقیقات سلول های بنیادی و طب بازساختی

مرکز تحقیقات سلول های بنیادی و طب بازساختی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمان ایران در نظر دارد مسابقه طراحی لوگوی این مرکز را به فراخوان گذارد. به زیباترین لوگو با مضمون فوق جایزه نفیسی تعلق خواهد گرفت.
ویژگی های طرح:
  • طرح لوگو باید با مؤلفه های علمی، تحقیقاتی، درمانی و آموزشی مرکز تحقیقات مطابقت داشته باشد.
  • رعایت اصل سادگی، زیبایی و پویایی الزامی است.
  • طرح باید قابلیت استفاده در ابعاد کوچک، بزرگ و همچنین فرمت های چاپی، دیجیتالی رنگی و تک رنگ را داشته باشد.
  • طرح می تواند به صورت تصویری، نوشتاری و یا ترکیبی باشد.
  • عدم شباهت و یا اشاره مستقیم و غیر مستقیم به لوگوهای ثبت شده سایر سازمان های داخلی و خارجی الزامی است.
  • حق رد کلیه طرح های ارسالی و یا قبول و استفاده مادی و معنوی از طرح منتخب توسط مرکز تحقیقات سلول های بنیادی و  طب بازساختی دانشگاه محفوظ بوده و این مجموعه مجاز به ویرایش و یا اصلاح آن می باشد.
  • هر فرد و یا گروه مجاز به ارسال حداکثر ۱ طرح می باشد
نحوه ارسال آثار:
  • طرح ها باید در اندازه و با حداقل رزولیشن ۳۰۰dpi ارسال گردد.
  • پیوست نمودن مشخصات فردی شامل (نام و نام خانوداگی، تاریخ تولد، کد ملی و شماره تماس) الزامی می باشد.
  • علاقه مندان می توانند آثار خود را از تاریخ شنبه ۲۷/۱۰/ ۱۳۹۹، ظرف مدت ۱۰ روز به آدرس scrmiums.ac.ir ارسال نمایند.

دفعات مشاهده: 401 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر