برای مقابله با کرونای انگلیسی بهداشت فردی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنید

بهداشت فردی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنید
برای مقابله با کرونای انگلیسی
بهداشت فردی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنید
مدیر گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تنها توصیه برای مقابله با ویروس انگلیسی رعایت بهداشت فردی و فاصله گذاری اجتماعی همانند قبل است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهشید طالبی طاهر؛ مدیر گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص شیوع کرونای انگلیسی اظهار کرد: خوشبختانه محدودیت ها تعداد مراجعین به مراکز درمانی را کاهش داده ولی موضوعی که موجب نگرانی شده، مشاهده گونه جدیدی از کووید۱۹ در بریتانیا است.
وی با بیان اینکه ویروس انگلیسی افراد زیر شصت سال را بیشتر مبتلا می کند، افزود: مبتلایان به این گونه جدید، علائمی مشابه ویروس قبلی دارند یعنی ابتلا به ویروس انگلیسی هم با تب،سرفه، سردرد، بدن درد و اختلال گوارشی همراه است.
این متخصص عفونی گفت: تنها تفاوت گونه جدید کووید ۱۹ سرعت سرایت آن است که گفته می شود چهل تا هفتاد درصد  بیشتر از گونه قبلی است و فقط از انسان به انسان منتقل می شود.
وی خاطر نشان کرد: درمان شناخته شده ای برای بیماری  کرونا وجود ندارد و داروی های تجویزی تنها برای کنترل بیماری در حالت حاد است؛ برای نوع جدید این ویروس هم، اظهار نظر در مورد تاثیر داروها، نیاز به تحقیقات بیشتر دارد.
عضو ه‍یئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص واکسن کرونا گفت: باید ترس از تزریق واکسن کرونا را کنار بگذاریم، چرا که واکسن در این بیماری همانند سایر ویروس های همه گیر می تواند کنترل کننده باشد و با تولید آنتی بادی سبب قطع زنجیره بیماری شود.
دکتر طالبی طاهر در پایان با اشاره به این مطلب که هر وقت ما پروتکل های بهداشتی را رعایت نکردیم؛ با موج جدید بیماری مواجه شدیم، افزود: با توجه به شروع فصل زمستان، آلودگی هوا و همزمانی شیوع آنفلوآنزا با بیماری کرونا باید سه اصل مهم شستشوی دست، رعایت فاصله گذاری و استفاده از ماسک جدی گرفته شود و از گردهمایی های کوچک و خانوادگی هم خودداری کنیم.
خبر: ره نورد

دفعات مشاهده: 3182 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر