دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی در جمع هفت برگزیده جشنواره رازی استاد چشم پزشکی دانشگاه ایران در جایگاه سوم جشنواره رازی قرار گرفت

| تاریخ ارسال: 1399/10/29 |
استاد چشم پزشکی دانشگاه ایران در جایگاه سوم جشنواره رازی قرار گرفت
دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی در جمع هفت برگزیده جشنواره رازی
استاد چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران در جایگاه سوم جشنواره رازی قرار گرفت
دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی؛ چشم پزشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه سوم جشنواره رازی را کسب کرد.
وی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: برای دومین بار است که جزء برگزیدگان جشنواره رازی می شوم. در سال ۱۳۹۰ رتبه دوم را کسب کردم و در سال ۱۳۹۹ به صورت مشترک با یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جایگاه سوم قرار گرفتیم.
وی با اشاره به سختگیرانه تر شدن شاخص های ارزیابی در جشنواره رازی، افزود: حشنواره رازی یکی از رویدادهای  مهم علمی و پژوهشی در ایران است و  انتخاب و گزینش افراد در این جشنواره به مرور زمان سخت تر شده است.
مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: جشنواره امسال هیچ کس را به عنوان رتبه اول معرفی نکرد و رتبه دوم به همکار دیگری در دانشگاه علوم پزشکی تهران تعلق گرفت.
وی گفت: فکر می کنم در سال ۸۹،  حدود ۲۵ الی ۳۰ نفر برگزیده، معرفی شدند اما جشنواره رازی،  امسال فقط هفت نفر را در گروه افراد حقیقی به عنوان برگزیدگان نهایی معرفی کرد که در جمع آنها از رشته های بالینی فقط دو نفر حضور داشتند و من تنها چشم پزشک بودم.
دکتر قاسمی با بیان اینکه در جشنواره رازی به تاثیر فعالیتهای پژوهشی افراد در پیشرفت علمی توجه می شود، افزود: در جشنواره بررسی می شود که چقدر مقالاتی که ارائه شده منجر به پیامد شده اند؛ پیامد می تواند یک دانشی باشد که به صنعت رفته و یا تغییری در فرآیندهای درمانی ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه استنادات بین  المللی به مقالات هم از اهمیت ویژه ای برخوردار است، افزود: دبیرخانه جشنواره رازی، سوابق پژوهشی شرکت کنندگان را در طول هشت سال گذشته مورد بررسی قرار می دهد، به همین دلیل افراد فقط هر هشت سال اجازه شرکت در جشنواره را دارند.
این فوق تخصص بیماری ها و جراحی شبکیه چشم، ادامه داد: در این سالها تلاش کردیم دانش خود را نسبت به برخی از بیماری های چشم در کشور خود  بالا ببریم و خصوصیات آن بیماری ها را برای اولین بار در ایران تعریف کردیم.
وی افزود: در هشت سال گذشته تحقیقاتی انجام شد که به طور مشخص منجر به دانستن پاتوفیزیولوژی بیماری ها شده. به عنوان مثال در انسداد عروقی شبکیه یکسری ابزارهای جدید چشم پزشکی آمده که این ابزارها خیلی به ما کمک کرد تا بتوانیم زیربنای بیماری ها را بهتر بشناسیم.
دکتر قاسمی گفت: حدود ۱۸۰ مقاله از سال ۲۰۰۶ حاصل فعالیتهای پژوهشی اینجانب بوده که نزدیک به صد مقاله آن مربوط به هشت سال اخیر است. تقریبا بخش عمده ای از این مقالات این خصوصیت را داشته که بتواند تغییری در نگرش قبلی ایجاد کند. یکی خیلی بنیادی تر بوده یکی جزئی تر، ولی نهایتا تغییراتی ایجاد کرده اند.
وی با بیان اینکه شرایط محیط قطعا در رشد آدم ها مؤثر است، خاطر نشان کرد: علاوه بر تلاشی که انسان انجام می دهد، شرایط محیط هم کمک می کند. بنابراین حضور و حمایت اساتید بزرگ در گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران و همچنین همکاری دانشجویان در این موفقیت بسیار موثر بوده است.
تهیه و تنظیم: حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 677 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر