دانشگاه علوم پزشکی ایران پیشرو در اجرای برنامه جانشین پروری

| تاریخ ارسال: 1399/10/30 |
دانشگاه علوم پزشکی ایران پیشرو در اجرای برنامه جانشین پروری

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری از اجرای برنامه جانشین پروری با حمایت رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکترفروزان فهیم؛ مدیر توسعه سازمان و تحول اداری در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی اعلام کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران درفرآیند اجرای برنامه جانشین پروری، پیشرو است.
دکتر فهیم بیان کرد: جانشین پروری یکی از مباحثی است که از چند سال قبل در دانشگاه علوم پزشکی ایران مورد توجه بوده و از اواخر سال گذشته با تاکید ریاست دانشگاه، پیگیری این برنامه در دستور کار قرار گرفته است و  دکتر  مهدی جعفری به عنوان مدیر برنامه جانشین پروری و اینجانب هم به عنوان دبیر اجرایی این برنامه انتخاب شدم.
وی افزود: در ماه‌های گذشته اقدامات بسیاری برای انتخاب پست های مدیریتی، شرایط احراز فراخوان در سایت، پذیرش افراد شایسته بر اساس قوانین و استاندارد های موجود در مهندسی مشاغل  انجام شد و در نهایت سه گروه روسای بیمارستانها، مدیران اجرایی بیمارستان‌ها و مدیران مالی برای برنامه جانشین پروری در نظر گرفته شدند.
 مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه اظهار داشت: بعد از تشکیل جلسات کارشناسی متعدد، دو مرحله فراخوان داشتیم که با استقبال خوب کارکنان مواجه شد، افراد بسیاری ثبت نام کردند و سرانجام از بین همکاران دارای شرایط احراز ، ۱۲ نفر برای پست مدیریتی در رده روسای بیمارستان‌ها، ۱۹ نفر مدیران اجرایی بیمارستان ها و ۳۸ نفر مدیران مالی پذیرش شدند.
دکتر فهیم خاطر نشان کرد: مرحله ارزیابی مدیران اجرایی بیمارستان‌ها به روش آسکی(OSCE)  از تاریخ ۳۰ دی لغایت اول بهمن ۱۳۹۹ در حال اجرا است.
وی تصریح کرد:  طی هفته های آینده گروه های مدیران مالی و روسای بیمارستانها مورد ارزیابی قرار می گیرند.
همچنین دوره های آموزشی تئوری و عملی در فاز بعدی توسعه مدیران ارائه می شود.
ایشان از حمایت دکتر کوهپایه زاده به عنوان مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی ایران و پشتیبانی دکتر محقق؛ معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در مسیر اجرای برنامه جانشین پروری تقدیر کرد و افزود: این برنامه به منزله افزایش انگیزه کارکنان در مسیر ارتقاء شغلی و ایجاد دیدگاه مثبت همکاران در راستای شایسته پروری اجرایی شده است.
دکتر فهیم در پایان تاکید کرد: هدف نهایی این برنامه، ایجاد بانک اطلاعاتی برای پست های مختلف مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی ایران است تا در صورت نیاز مورد استفاده قرار گیرد.
تهیه خبر: رهنورد

دفعات مشاهده: 782 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر