هدف اصلی اکوسیستم فناوری دانشگاه آشنایی دانشجویان با محیط کسب و کار

| تاریخ ارسال: 1399/10/30 |
هدف اصلی اکوسیستم فناوری دانشگاه آشنایی دانشجویان با محیط کسب و کار
هدف اصلی اکوسیستم فناوری دانشگاه، آشنایی دانشجویان با حوزه فناوری محیط کسب و حمایت برای کارآفرینی و تجاری سازی محصول است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر سید عباس متولیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با ارائه گزارشی از فعالیت شتابدهنده سلامت دیجیتال گفت: شتابدهنده به عنوان یکی از اجزای اکوسیستم فناوری دانشگاه با همکاری بخش خصوصی، از طریق فراهم کردن تجهیزات و امکانات اولیه، برگزاری کارگاه های کارآفرینی و تجاری سازی و ارائه مشاوره های لازم مالی، از افراد دارای پتانسیل و ایده های نو برای تبدیل به محصول و شرکتها دانش بنیان حمایت می کند.
دکتر متولیان با تشریح ویژگی های کارآفرین موفق و فضای سخت کسب و کار در جامعه تاکید کرد : دانشگاه نسل سوم وقتی محقق می‌شود که فارغ التحصیلان ما کارآفرین باشند و اکوسیستم فناوری دانشگاه و شتاب دهنده مرکز رشد وظیفه دارد، شرایط و امکاناتی را مهیا سازد تا افراد علاقمند بتوانند در آنجا تمرین کنند و با کاهش هزینه های شکست، افراد بتوانند قبل از ایجاد کسب و کار با کمترین هزینه توانمند شوند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در خصوص زمینه های فعالیت شرکتهای فعال در این حوزه افزود: در دانشگاه دو گروه همکار تا کنون فعالیت کرده اند که در گروه دوم ، هشت شرکت در حوزه های آموزش زبان اشاره به ناشنوایان، مشاوره پزشکی و تله مدیسین، مشاوره سلامت روان و افسردگی، آموزش برنامه نویسی به کودکان، تولید محتوای آموزشی چند رسانه ای در حوزه سلامت و توانبخشی در منزل، ارائه خدمت می کنند.

تهیه خبر: مجید نظامی

دفعات مشاهده: 545 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر