تسهیل نیکوکاری هدفمند و شفاف با سامانه استارت آپی «انس»

| تاریخ ارسال: 1399/11/1 |
 تسهیل نیکوکاری هدفمند و شفاف با سامانه استارت آپی «انس»
سامانه استارت آپی "انس" محلی برای انعکاس طرح های دانشگاه علوم پزشکی ایران است، که برای ساخت، تکمیل، تجهیز و یا اجرا، نیاز به کمک مالی دارند و این سامانه قرار است در دهه فجر امسال رونمایی شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر امیرحسین جلالی رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: "انس" مخفف استارتاپ نیکوکاری سلامت است که با بهره گیری از آن مردم به سادگی می توانند از نیازمندی های دانشگاه در حوزه های مختلف با خبر شوند و به میزان توان خود کمک کنند.
دکتر جلالی تصریح کرد: این سامانه فقط مختص به ساخت و ساز عمرانی نیست و ما بنا داریم از این سامانه، برای جلب توجه خیران برای مشارکت در زمینه های مختلف از جمله طرح های پژوهشی یا حوزه بهبود بخشی از آسیب‌های اجتماعی نیزاستفاده کنیم.
وی با اشاره به ضرورت شفاف بودن محل هزینه کمک های مردمی، تاکید کرد: فرایند جذب وهزینه‌ کرد این کمک‌ها در وب سایت و در اپلیکیشن مشخص خواهد بود و افراد می‌توانند ازسرنوشت پولی که برای هر پروژه اختصاص می‌یابد باخبر باشند و سامانه گواهینامه نیکوکاری نیز برای خیرین صادر می کند.
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، ابراز امیدواری کرد، در فازهای بعد توسعه این سامانه، بستری مناسب  برای جلب خدمات داوطلبانه افراد هم در نظام سلامت فراهم شود.
لازم به ذکر است، اداره امور خیرین و سازمان های مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکی ایران، زیر نظر دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی فعالیت می کند.
خبر: مجید نظامی

دفعات مشاهده: 509 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر