پذیرش دانشجویان انتقال از خارج ازطریق آزمون ومصاحبه علمی انجام‌ شد

| تاریخ ارسال: 1399/11/1 |
پذیرش دانشجویان انتقال از خارج ازطریق آزمون ومصاحبه علمی انجام‌ شد
با فراخوان و ثبت نام اولیه از ۱۱۰ دانشجوی رشته دندانپزشکی متقاضی انتقال از خارج و پس از بررسی شرایط متقاضیان، با برگزاری آزمون کتبی و مصاحبه علمی در پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران ، ۲۵ نفر برگزیده معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر مهدی مقتدایی معاون بین الملل و رییس پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران با اعلام این خبرگفت: باتوجه به ظرفیت محدود و تقاضای چند برابر ظرفیت، در رشته دندانپزشکی متقاضی انتقال از خارج و حساسیتهای فراوان دانشگاه در گزینش دانشجویان مستعد و با توان علمی بالا؛ براساس معیارهای کسب معدل حد اقل ۱۷ در معدل کل، کتبی دپیلم و پیش دانشگاهی و بالاتر بودن جمع این سه معدل از عدد ۵۲ ؛ دانشجویان مستعدد در مرحله اول مورد شناسایی قرارگرفته و جهت شرکت درآزمون کتبی و مصاحبه علمی دعوت شدند.
دکتر مقتدایی تصریح کرد: پس از انجام آزمون کتبی و مصاحبه علمی ؛ کمیته ای جهت گزینش نهایی دانشجویان برتر بر اساس معیارهای علمی ( معدل ، آزمون کتبی و مصاحبه علمی) تعیین و نفرات پذیرش شده برای نیم سال دوم سال تحصیلی ۴۰۰- ۹۹ معرفی شدند.

دفعات مشاهده: 633 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر