• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/11/1 |
مجموعه نشست های علوم اعصاب شناختی با محوریت تازه های پژوهشی
هسته علوم شناختی انجمن علوم اعصاب صدرای دانشگاه علوم ‌پزشکی ایران برگزار می کند؛
مجموعه نشست های علوم اعصاب شناختی با محوریت تازه های پژوهشی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی: هسته علوم شناختی انجمن اعصاب صدرای دانشگاه علوم پزشکی ایران اقدام به برگزاری مجموعه نشست های علوم اعصاب شناختی با محوریت تازه های پژوهشی میکند.
در این هسته به مباحث عصب شناختی، نگاه تجربی خواهیم داشت.
بنا بر اعلام این کانون،  این هسته ، نسبت به همه رشته ها و تخصص ها به ما شناخت می دهد. از زیست شناسی و روانشناسی تا فلسفه و علوم ریاضی.
به دنبال فهمیدن کارکرد های مختلف دستگاه عصبی در زندگی روانشناختی افراد هستیم. اینکه چرا به هم کمک می کنند یا با هم می جنگند، اینکه زندگی عاطفی آنها چطور در مغز، بازنمایی می شود.
بعد از اینکه کنار هم یک سری مباحث رو یاد گرفتیم ، سعی می کنیم موضوعات جذابی رو انتخاب و با کمک یکدیگر درباره آنها پژوهش کنیم.
 در این مسیر، از دانش روانشناختی یکدیگر کمک می گیریم . اساتید این حوزه نیز به ما کمک می کنند.
منتظر مشارکت گرم شما دانشجویان عزیزمون هستیم.
زمان: پنج شنبه ها از تاریخ  ۲بهمن ماه ۹۹
ساعت:   ۱۵ الی ۱۷

در اسکای روم
مهلت ثبت نام تا ۸بهمن ماه ۹۹
 یادآوری؛ ثبت نام زودهنگام تا ۲بهمن ماه ۹۹ و درصورتی که بعد از جلسه اول ثبت نام کردید، فیلم جلسه در اختیارتون قرار می گیرد.

برای ثبت نام در برنامه از طریق لینک زیر اقدام کنید.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر و نحوه دریافت اکانت پس از ثبت نام، در کانال هسته کاگنتیو عضو شویدsadra_association_cognitive

دفعات مشاهده: 382 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر