تاکید مدیر برنامه جانشین پروری دانشگاه ایران بر حرفه ای گرایی مدیران

| تاریخ ارسال: 1399/11/4 |
تاکید مدیر برنامه جانشین پروری دانشگاه ایران بر حرفه ای گرایی مدیران
مدیر برنامه جانشین پروری و توسعه مدیران دانشگاه ایران گفت:  موضوع حرفه ای گرایی مدیران یکی از شاخص های اصلی دانشگاه های هوشمند (نسل سوم ) است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر مهدی جعفری؛ مدیر  برنامه جانشین پروری و توسعه مدیران در زمینه حرفه ای گرایی مدیران عنوان کرد: سرمایه گذاری نظام مند و حرفه ای در حوزه مدیران یکی از شاخص های اصلی دانشگاه های هوشمند(نسل سوم ) است.
دکتر جعفری بیان کرد: برنامه جانشین پروری بخشی از فرآیند توسعه مدیران است، لذا باید حرفه‌ای گرایی به طور جدی در دستور کار قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در حرفه ای گرایی، ابتدا شرایط احراز و سوابق افراد بررسی می شود ،افزود: در مرحله بعد، سطوح مدیریتی مختلف شناسایی می شود و افراد مورد ارزیابی رفتاری و فنی قرار می گیرند.
دکتر جعفری خاطر نشان کرد: ۷۰ درصد نمرات مربوط به تست های رفتاری و ۳۰ درصد شامل ارزیابی های فنی می شود.
وی گفت: در انجام مصاحبه با افراد و ارائه سوالات معمولا از عبارت آشنایی استفاده می شود و در شرایط یکسان، اشخاصی که با پدیده مطرح شده آشناتر باشند،  بیشتر مورد توجه هستند.
مدیر برنامه جانشین پروری و توسعه مدیران دانشگاه ایران با بیان این نکته که دوره های  توسعه مدیران، زمان بر و پر هزینه است، افزود: آنچه باعث کسب موفقیت مدیران در دوره حرفه گرایی می شود، میزان علاقه و انگیزه آنها  است.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه شایستگی های رفتاری ریشه در شخصیت افراد دارد؛ در مرحله ارزیابی رفتاری، ویژگی هایی همانند روحیه مبارزه، آمادگی مقابله با چالش و هوش هیجانی مورد بررسی قرار می گیرد.
دکتر جعفری گفت: برنامه توسعه مدیران بعد از کسب نتایج ارزیابی های انجام شده ارائه می شود و شامل سه مرحله تئوری، حضور در کنار مربیان (مدیران فعلی) برای تمرین و یادگیری و در بخش آخر فرد وارد فاز عملیاتی می شود.
وی خاطر نشان کرد: بررسی ها نشان می دهد مرحله تئوری تنها ۱۰ درصد باعث رشد مدیران می شود و حضور در کنار مربی، ۳۰ درصد و فاز عملیاتی با بیشترین مقدار (حدود۶۰ درصد ) در توانمند سازی مدیران موثر است .
مدیر برنامه جانشین پروری دانشگاه اشاره داشت: برگزاری دوره توسعه مدیران ، ۶ ماه به طول می انجامد و در پایان دوره به افراد شرکت کننده، گواهی حرفه ای گرایی ارائه و بانک اطلاعاتی از رده های مختلف مدیریتی ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه عزم و اراده مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران  برای اجرای برنامه جانشین پروری ستودنی است، افزود: باید توجه داشته باشیم که سرمایه گذاری در این حوزه بسیار ارزشمند است و باعث شناسایی پتانسیل های موجود و کشف استعدادها می شود.
دکتر جعفری اعلام کرد: در حال حاضر گروه مدیران اجرایی بیمارستان‌ها  ارزیابی شده اند و سطح بندی رده مدیران مالی و مدیران عامل بیمارستان ها در بهمن ماه سال جاری انجام می شود.
وی در پایان از اجرای برنامه جانشین پروری در رده مدیران آموزشی و مدیران پرستاری خبر داد.
مصاحبه : ره نورد

دفعات مشاهده: 491 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر