در جلسه عملیاتی برنامه جانشین پروری مطرح شد: تعیین شاخص های استاندارد در برنامه جانشین پروری دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/11/5 |
تعیین شاخص های استاندارد در برنامه جانشین پروری دانشگاه
در جلسه عملیاتی برنامه جانشین پروری مطرح شد:
تعیین شاخص های استاندارد در برنامه جانشین پروری دانشگاه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جلسه اجرای عملیاتی برنامه جانشین پروری بر تعیین شاخص های استاندارد سطوح مختلف مدیریتی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده درنشست بررسی برنامه جانشین پروری دانشگاه علوم پزشکی ایران چهارم بهمن ۱۳۹۹عنوان کرد: برنامه جانشین پروری و حرفه ای گرایی مدیران باید به صورت عملیاتی اجرا واز ظرفیت اساتید حوزه مدیریت و آموزش در این حوزه استفاده شود.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: برنامه جانشین پروری در قالب سه پروژه مدیران عامل بیمارستان ها، مدیران اجرایی و مدیران مالی، رئیس دانشکده ها و معاونت های مرتبط به لحاظ آموزشی تعریف شده است.
وی تصریح کرد: ارزیابی های علمی و توسعه دانش فنی از مهمترین شاخص های برنامه جانشین پروری است؛ درنتیجه باید این برنامه به صورت نظام مند اجرا شود.
دکتر کوهپایه زاده با بیان این نکته که دانشگاه علوم پزشکی ایران جزء دانشگاه های تیپ یک است، افزود: با توجه به اینکه نیروی انسانی عامل موثر در کسب موفقیت سازمان ها است، لذا رده های شغلی کلیدی و مهم باید دارای شاخص های استاندارد باشند.
سپس دکترمهدی جعفری؛ مدیر برنامه حرفه ای گرایی و توسعه مدیران دانشگاه گزارشی از ارزیابی های رفتاری و فنی مدیران اجرایی بیمارستان ها ارائه کرد و افزود: مدیران حوزه سلامت و آموزش، پست های مهم برای اجرای برنامه جانشین پروری محسوب می شوند.
 در ادامه دکتر سید کامران سلطانی عربشاهی؛ مشاور عالی رئیس دانشگاه در امور آموزشی اظهار کرد: برنامه جانشین پروری به عنوان یک سند برای نسل های بعدی ماندگار است ولی باید توجه داشت که پاسخگویی و ارزشیابی مستمر شاخص ها باید در الویت این برنامه  قرار گیرد؛ در واقع پیوست نظارتی و ارزشیابی برای برنامه جانشین پروری الزامی است.
خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 447 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر