دانشگاه ایران در جمع برگزیدگان دوره پیش شتابدهی چالش توسعه فناوری، محصولات و خدمات شناختی سالمندان

| تاریخ ارسال: 1399/11/11 |

اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در دوره‌ پیش شتابدهی چالش «توسعه فناوری، محصولات و خدمات شناختی سالمندان» به عنوان تیم برگزیده معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم اختتامیه‌ دوره‌ پیش شتابدهی چالش «توسعه فناوری، محصولات و خدمات شناختی سالمندان» که توسط شتاب دهنده شناختی COGNOTECH و مرکز نوآوری دانشکده فنی دانشگاه تهران (کارولوکس) با حمایت ستاد توسعه‌ علوم و فناوری های شناختی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز شده بود، برگزار شد.
در این رویداد ۲۰ تیم در زمینه‌ گسترش تولید  و یا  بومی سازی؛ بازی های دیجیتال، مداد  کاغذی، فناوری، بسته های  بهبود و توانبخشی شناختی به مرحله‌ پیش شتابدهی راه یافتند.
در مراسم اختتامیه، تیم ها به صورت حضوری/ آنلاین به تبیین پروژه های خود پرداختند و در پایان پنج تیم در زمینه‌های نامبرده شده، برگزیده شدند. در میان پنج تیم،  اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز حضور پر رنگ داشتند  و دو تیم از این دانشگاه برگزیده شدند.
تیم برگزیده اول: بازی چلچلی (اعضای تیم: فرح بکی زاده، سروش شهبازی، محسن محمودآبادی و دکتر مصطفی الماسی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران )
و تیم  برگزیده چهارم: کتاب کار شناختی سالمندان (اعضای تیم: نوشین مؤمن زاده، دکتر فاطمه سادات میرفاضلی، دکتر بهنام شریعتی و دکتر ناهید برنا)  که هیات علمی و فراگیران دانشگاه علوم پزشکی ایران در این گروه حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 216 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر