رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: جانشین پروری رمز موفقیت مدیریت سازمانی است

| تاریخ ارسال: 1399/11/11 |
جانشین پروری رمز موفقیت مدیریت سازمانی است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران:
جانشین پروری رمز موفقیت مدیریت سازمانی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران برنامه جانشین پروری را رمز موفقیت سازمانی معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: یکی از وظایف سازمانی و اولویت های دانشگاه، اجرای برنامه جانشین پروری است.
وی گفت: جانشین پروری، به عنوان یکی از برنامه ها و تکالیف دانشگاهی مورد توجه و در دست پیگیری است.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: این برنامه در چند محور مدیریت بیمارستانی و مدیریت مالی، مدیران عامل بیمارستانی و تعیین شاخص ها و استانداردها در مقام ( رییس دانشکده، معاونین و ریاست دانشگاه) اجرایی می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطر نشان کرد: اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده که شامل طراحی شاخص ها، اعلام فراخوان، ارزیابی های تخصصی و برگزاری دوره های آموزشی است.
وی با بیان این نکته که در پروژه سوم، مرحله فراخوان نداریم، افزود: دراین بخش افراد متناسب با شاخص ها معرفی و سپس برنامه های تکمیلی آموزشی برای آنها ارائه می شود. همچنین اجرای برنامه جانشین پروری در رده های دیگر مدیریتی ( روسای شبکه ها و مراکز تحقیقاتی، مدیران گروه ها ، معاونین بیمارستانی ،شبکه ها و دانشکده ها ) در فاز بعدی اجرایی می شود.
دکتر کوهپایه زاده اظهار کرد: وظیفه ذاتی سازمان این است که با شناسایی نیروهای بومی، توانمند کردن افراد و بکارگیری آنها، ثبات سازمانی را توسعه دهیم. در واقع خیلی از همکاران دارای استعداد و قدرت بالایی هستند، ولی آموزشهای لازم را کسب نکردند؛ لذا باید با ارتقاء سطح توانمندی ، از ظرفیت آنها استفاده کنیم.
رئیس دانشگاه با تاکید براجرای برنامه جانشین پروری تصریح کرد: یکی ازنقاط ضعف سیستم؛ ناتوانی در آموزش و تربیت مدیران و عدم بکارگیری از توانمندی ها است که کاهش بهره وری را به همراه دارد.
وی افزود: باید یک برنامه نظام مند در حوزه جانشین پروری تعریف و این پروژه در دانشگاه نهادینه شود تا برای سال های متمادی مورد بهره برداری قرار گیرد.
در پایان رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران خواستار افزایش مشارکت حداکثری تمامی اساتید و همکاران دانشگاه در اجرای برنامه جانشین پروری شد.
دکتر مهدی برزگر؛ یکی از طراحان و ارزیابان برنامه جانشین پروری در دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در گفتگویی دیگر عنوان کرد: مهمترین مبحث در سازمان، منابع انسانی است که به سازمان هویت می دهد .
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری در حوزه نیروی انسانی، بسیار ارزشمند و توجه به آن از عوامل موفقیت درسازمان استف افزود: خیلی از سازمانها تراز دارایی های خود را ثبت می کنند ولی به نیروی انسانی خود که مهمترین دارایی محسوب می شود، توجه ندارند.
طراح برنامه جانشین پروری در دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی ایران به حوزه منابع  انسانی توجه داشته و در تصمیم  گیری های کلان به این مبحث پرداخته است.
وی گفت: اگر برای مدیران فعلی بیمارستان ها، جانشین خوبی انتخاب شود؛ روند تداوم فعالیت با کیفیت درمراکز درمانی مستمر خواهد بود. در واقع فرآیند جاشین پروری به عنوان یکی از مهمترین مباحث منابع انسانی، در ارتقاء خدمات موثر است.
دکتر برزگر با بیان اینکه آغاز برنامه جانشین پروری در دانشگاه علوم پزشکی ایران نقطه عطفی برای تحقق اهداف استراتژیک است،افزود: یکی از سخترین اقدامات در سازمان ها، انتخاب افراد است؛ لذا هرچه در این حوزه بیشتر سرمایه گذاری و زمان  اختصاص داده شود، ارزشمند است.
به گفته وی در ارزیابی رفتاری، نوع برخورد و شخصیت افراد برای جایگاه مدیریت سنجیده و در بخش فنی، پرسش هایی در زمینه نظام کلی سلامت، ساختار بیمارستانی، واگذاری ها، برون سپاری ها ، قراردادها و اطلاعات مالی و... مطرح و در پایان دوره از شرایط و اطلاعات کلی شرکت کنندگان برای رده های مختلف مدیریتی استفاده می شود.
تهیه و تنظیم: ره نورد

دفعات مشاهده: 182 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر