تقدیر سفیر سوریه از همکاری های آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1399/11/11 |
تقدیر سفیر سوریه از همکاری های آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه ایران
ایران تجربه های متمایزی در زمینه های علمی و به ویژه پزشکی دارد و با توجه به آسیب های فراوان جنگ ترورویستی ده ساله و اعمال تحریم های ظالمانه از سوی کشورهای غربی در بخش های بهداشتی و درمانی سوریه؛ امروز نیازمند همکاری و کمک دانشگاه علوم پزشکی ایران برای جبران کاستی ها هستیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر شفیق دیوب؛ سفیر جدید سوریه در ایران در دیدار با دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به سابقه دوستی دو کشور گفت: روابط سیاسی و راهبردی دو کشور بسیار عمیق است، اما در زمینه همکاری های علمی، فناوری و اقتصادی تا شرایط مطلوب فاصله زیادی داریم که این موضوع در دیدارهای اخیر با مقامات جمهوری اسلامی ایران، از جمله معاون علمی و فناوری رییس جمهور و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مطرح و بر توسعه همکاری ها تاکید شد.
وی ضمن حمایت از امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با دانشگاه های سوری ابراز امیدواری کرد، زمینه های همکاری گسترده مراکز علمی و درمانی سوریه با این دانشگاه بیش از پیش فراهم شود.
دکتر مهدی مقتدایی، معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در گفتگوی اختصاصی با اشاره به دیدار سفیر جدید سوریه با رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، اظهار کرد: دکتر دیوب در ادامه دیدار های خود با مقامات علمی و فناوری کشور، در جلسه ای که به دعوت رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، به همراه وابسته نظامی و رایزن فرهنگی سفارت سوریه در دفتر رییس دانشگاه حضور یافت و درباره جزییات تسهیل و گسترش همکاری های آتی گفتگو شد.
دکتر مقتدایی با مثبت ارزیابی کردن نتایج این دیدار ابراز امیدواری کرد، با توجه به نیازمندی های تحقیقاتی، آموزشی و درمانی کشور سوریه در همه رشته های تخصصی و فوق تخصصی علوم پایه و بالینی و نیز توانمندی اعضا هیات علمی و متخصصان و ظرفیت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی ایران، این همکاری ها روز بروز گسترش یابد.
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران،در خصوص توافق حاصل شده با طرف سوری نیز گفت: سال گذشته در راستای گسترش همکاری های علمی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی با کشورهای منطقه، سفری به کشور سوریه داشتیم که ضمن بازدید از مراکز دانشگاهی این کشور؛ مذاکراتی برای جذب دانشجویان این کشور انجام و مقرر شد، پزشکان متخصص ارتش سوریه که پیش از این برای طی دوره های فوق تخصصی و فلوشیپ به کشورهای چین و روسیه اعزام می شدند، برای تحصیل به دانشگاه علوم پزشکی ایران بیایند و هم اکنون ۹ نفر از این دانشجویان وارد کشور ایران شده اند و در حال آموزش زبان فارسی هستند.
گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی ایران با رویکرد تعامل و گفت گو با جوامع بین المللی، به گسترش ارتباطات سازنده با کشور ها و سازمان های بین المللی پرداخته که حاصل آن، انعقاد تفاهم نامه و قراردادهای متعدد با دانشگاه های معتبر بین المللی به منظور تعامل در حوزه های علمی، پژوهشی، آموزشی و درمانی و نیز حضور در اجلاس روسای دانشگاه های برتر جمهوری اسلامی ایران و روسیه در سال ۹۹، عضویت و فعالیت های بین المللی در کنسرسیوم ۵ دانشگاه برتر کشور، برگزاری و شرکت در وبینارهای تخصصی علمی و آموزشی با دانشگاه های کشور های ایتالیا و پرتغال و بلژیک و...، و ایجاد اتاق همکاری های علمی ایران-ایتالیا است.
خبر: مجید نظامی

دفعات مشاهده: 164 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر