در راستای حرکت به سمت دانشگاه های نسل نو امضاء شد قرارداد همکاری برای استقرار مرکز شتابدهی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1399/11/11 |
در راستای حرکت به سمت دانشگاه های نسل نو امضاء شد
دانشگاه علوم پزشکی ایران به منظور استقرار مرکز شتابدهی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی با   شرکت دانش بنیان فناوران سپید جامگان قرارداد همکاری امضاء کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستای حرکت به سمت دانشگاه های نسل نو  و به منظور استقرار مرکز شتابدهی و نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری، شنبه یازدهم بهمن ماه ۱۳۹۹ دانشگاه علوم پزشکی ایران و شرکت دانش بنیان فناوران سپید جامگان قرارداد همکاری امضا کردند.
مهندس معید دهقانپور؛ مدیر عامل شرکت دانش بنیان فناوران سپید جامگان درباره این قرارداد اظهار کرد: با توجه به تامین زیر ساخت های لازم در مرکز شتابدهی و نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی ایران و حمایت های معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، شرکت های نوپا که در زمینه سلول درمانی ایده های نو دارند، می توانند در این مرکز فعالیت کرده و محصولات خود را تجاری سازی کنند.
 وی افزود: راه اندازی این مرکز کمک می کند تا ایده های نو خود را اجرایی کنند و از واردات بی رویه جلوگیری شود.
مهندس دهقانپور گفت: تولید محصولات مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی علاوه بر صرفه جویی ارزی در فرایند درمان بیماران و بازگشت سریعتر  آنها به چرخه زندگی بسیار موثر است.
مدیر عامل شرکت سپید جامگان تصریح کرد: با توجه به بررسی کارگروه های تخصصی دانشگاه، محورهای این تفاهم نامه در زمینه بومی سازی تکنولوژی های نوین و تولید محصولات مورد نیاز بیماران متمرکز است.

مهندس دهقانپور گفت: در راستای حرکت به سمت دانشگاه های نسل نو، ظرفیت لازم برای ارائه ایده های نو و انجام پژوهش های کاربردی در این مرکز فراهم شده است که جای تقدیر ویژه از مدیریت دانشگاه علوم پزشکی ایران دارد.
وی افزود: مرکز سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی کمک شایانی به بحث مطالعات بالینی می کند تا شرکت های نوپا از طریق امکانات زنجیره وار موجود بتوانند هر چه زودتر محصولات خود را نهایی کنند و پاسخگوی نیاز جامعه باشند.
خبرنگار: ره نورد

دفعات مشاهده: 439 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر