دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلولهای بنیادی عنوان کرد: معرفی مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه ایران به عنوان یک مدل موفق

| تاریخ ارسال: 1399/11/11 |
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلولهای بنیادی عنوان کرد:
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی، مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی ایران را به عنوان یک مدل موفق معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: صبح روز شنبه یازدهم بهمن۱۳۹۹، دکتر امیرعلی حمیدیه؛ دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی از پروژه راه اندازی مرکز جامع سلولهای  بنیادی و پزشکی بازساختی  دانشگاه علوم پزشکی ایران بازدید کرد و این پروژه را به عنوان یک مدل موفق در راستای توسعه همکاری های آموزشی، پژوهشی و فناوری معرفی کرد.
دکتر حمیدیه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه عنوان کرد: ستاد توسعه علوم و فناوری های سلولهای بنیادی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در راستای تبدیل علم به ثروت به دانشگاه های برجسته کشور کمک می کند تا مراکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی را راه اندازی کنند.
وی افزود: مراکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، مکانی برای استقرار هسته های فناور و شرکت های دانش بنیان است تا در آنجا صاحب آزمایشگاه و اتاق های تمیز شوند و محصولات اولیه خود را در دانشگاه و با حضور کارآفرینان، اساتید، دانشجویان و سرمایه گذاران تجاری سازی کنند.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلولهای بنیادی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران که یکی از افتخارات کشور است خوشبختانه در این حوزه وارد شده و امید است این مرکز فناورانه تا پایان سال به بهره برداری برسد.
دکتر حمیدیه در پایان ازحمایت های مادی و معنوی ستاد توسعه علوم و فناوری های سلولهای بنیادی برای توسعه مراکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در کشور خبر داد.
خبرنگار: ره نورد

دفعات مشاهده: 410 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر